Tragiška atomazga: iš ligoninės dingęs senolis aptiktas upelyje

  • Teksto dydis:

Apie keturias paras ieškotas praėjusią savaitę iš vienos Kauno ligoninės dingęs 80-metis V.M. trečiadienio vidurdienį buvo rastas netoli Tunelio gatvės esančios įdaubos upelyje.

Jį aptiko praeivė, pirminiais duomenimis, naudojųsis greta esančiais laiptais, vedančiais į Aukštuosius Šančius.

Manoma, kad galimai aplinkoje nesiorientavęs, prastai matantis senolis nukrito nuo šlaito.

Jį pastebėjusi praeivė dar kvietė nelaimėliui greitosios medikus. Tačiau, šie konstatavo, kad senolis – jau nebegyvas.

Pirminiais duomenimis, greitosios medikai vežė gruodžio 6-ąją V.M., kuriam tik prieš porą dienų sukako 80, ir į Respublikinę ligoninę. Kaip rašė savo feisbuko paskyroje senolio anūkė, jis buvo atvežtas tądien į šią gydymo įstaigą net du kartus. Pirmąjį – pavakarę, tačiau apie 18 val. paliko šią ligoninę, nesulaukęs pagalbos bei neatlikęs tyrimų. Ir netrukus aptiktas ne per toliausiai Prancūzų gatvės daugiabučio, kuriame gyveno, nualpęs, dėl ko buvo antrą kartą pristatytas į Respublikinę ligoninę, iš kurios mįslingai dingo. Jo pasigesta gruodžio 7-ąją.

Pirminiais duomenimis, aptikus V.M. minėto upelio vagoje, jokių į akis krentančių išorinio smurto žymių nepastebėta. Anot policijos, dar nėra ir atsakymo dėl V.M. mirties priežasties bei prieš kiek laiko ji įvyko.

Laimio Steponavičiaus nuotr.

Kauno policijos atstovės teigimu, prašant visuomenės pagalbos, teigta, kad jis gruodžio 6-osios pavakarę išėjo iš namų Prancūzų gatvėje ir dingo, remiantis pirmine informacija, kuri vėliau buvo patikslinta.

Radus V.M. palaikus, ikiteisminis tyrimas dėl jo dingimo perkvalifikuotas į ikiteisminį tyrimą dėl mirties priežasties nustatymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Medikei

Medikei portretas
Ne soc darbuotoju o artimuju pareiga rupintis savo senoliais, soc darbuotojai rupinasi tais kurie neturi artimuju. Kur anuke buvo iki senolio dingimo? Kiek zinoma jis jau buvo neseniai gulejes ligonineje vadinasi anuke ar kazkoks kitas artimasis jau buvo mediku, ar socialinis darbuotoju informuotas, kad senoliui reikalinga kito zmogus pagalba ir jo vieno palikti negalima, nekaltinkit mediku ir socialiniu darbuotoju, jeigu patys artimieji nenori pasirupinti savaisiais.

Medike

Medike portretas
Kur namiškiai? Kodėl likimo valiai paliekami seni žmonės, ieškoti yra kam o prižiūrėti ir rūpintis nera, tam yra soc. Darbuotuojai

ot medikai

ot medikai portretas
galėjo pasodint prie jo kokią slaugytojo padėjėją kad visą vakarą šalia būtų,vaikščiotu kartu,Nesvarbu ,kad pacientų laukiamajam kokia pora dešimčių,o personalo keturis kart mažiau.Humanizmas,pasiaukojimas,juk tik dėl to medikai eina i darbą,Amoralu kalbėt kad jie nepaveža krūvių ir už grašius parom dirba,juk toookia priesaiką davė.Parazitai daugiau nieko
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių