Troleibuso ir „Volkswagen“ avarija prie „Savo“: paralyžiuotas eismas

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę judrioje Kauno sankryžoje įvyko troleibuso ir lengvojo automobilio avarija. Portalo skaitytojai praneša, kad dėl eismo nelaimės formuojasi didžiulės spūstys.

Portalą kauno.diena.lt pasiekė kauniečių informacija, kad judrioje Savanorių pr. ir Kovo 11-osios g. sankirtoje įvyko eismo nelaimė.

Kauno policijos budėtojas patvirtino, kad šioje vietoje apie 13.20 val. susidūrė troleibusas ir lengvasis automobilis „Volkswagen“.

Įvykio vietoje buvę portalo skaitytojai pasakoja, kad troleibusas važiavo iš Kovo 11-osios gatvės, tuo tarpu lengvasis automobilis – nuo miesto centro pusės Savanorių prospektu. Kol kas neaišku, kas kaltas dėl eismo nelaimės, tačiau akivaizdu, kad „Volkswagen“ rėžėsi troleibusui į šoną. Lengvasis automobilis, pasak liudininkų, paženklintas skiriamuoju ženklu „Klevo lapas“.

Į nelaimės vietą vyko policijos ekipažas, pareigūnai aiškinasi nelaimės priežastis. 

Kol kas apie nukentėjusius asmenis informacijos nėra.

Skaitytojai informuoja, kad dėl eismo įvykio Kovo 11-osios gatvė visiškai nepravažiuojama, už į eismo nelaimę pakliuvusio troleibuso nusidriekusi transporto priemonių eilė.

„Už troleibuso stovi dar kokie penki troleibusai, eismas visiškai nejuda“, – situaciją apibūdino į redakciją paskambinęs kaunietis.

Esant galimybei patariama šią vietą aplenkti.


Šiame straipsnyje: Savasprekybos centras Savasavarijaeismo nelaimėavarija Kaunetroleibusasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu kad

Nesvarbu kad portretas
klevo lapu pažimėtas automobilis, nereikia smerkt jeigu nežinot situacijos, klevo lapai geriau važinėja negu troleibusai.

Anonimas

Anonimas portretas
Visiškas klevas važiavo,net mežino kad dvi skirtigos juostos,jos skirtingai važiuoja jei troleibusas 13 važiuoja tiesiai tai kur kitas asilas važiuoja visai kita puse ten sankriža,tegu dar zenklus pasikartoja klevas...!!!

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Patartina turėti autoregistratorius .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių