Už alkoholio reklamos suplėšymą skandalingam jonaviškiui gresia nemalonumai

  • Teksto dydis:

Kaune alkoholio reklamos plakatą nuo stendo nuplėšusiam jonaviškiui gresia dideli nemalonumai. Vakar Santakos policijos komisariate  dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Viešojoje erdvėje pasirodė vaizdo įrašas, kaip ne kartą skandalingais pareiškimais pagarsėjęs 44-erių metų Andrejus Lobovas nuo stendo nuplėšė reklamą ir paragino tai daryti kitus.

„Raginu būti pilietiškais ir tiesiog eiti plėšyti stendus, nes kitokio kelio nėra“, – tarė A. Lobovas ir pademonstravo, kaip nuplėšia alkoholio reklamą nuo stendo, esančio Varnių gatvėje.

 

 

Gavus pareiškimą iš reklamos agentūros, nurodžiusios padarytą žalą, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo. Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas vingis

jonas vingis portretas
Tai garliavos klonio gatves aktyvistas

Algimantas Končius

Algimantas Končius portretas
17 Straipsnis. Būtinasis reikalingumas.Administraciniu teisės pažeidimu nelaikomas veikimas, kuris kad ir numatytas šiame kodekse arba kituose normatyviniuose aktuose dėl administracinių teisės pažeidimų, bet padarytas būtinojo reikalingumo būklėje, tai yra siekiant pašalinti pavojų, gresiantį valstybinei ar viešajai tvarkai, nuosavybei, piliečių teisėms ir laisvėms bei nustatytai valdymo tvarkai, jeigu šis pavojus tomis aplinkybėmis negalėjo būti pašalintas kitomis priemonėmis ir jeigu padarytoji žala yra mažiau reikšminga negu išvengtoji žala. 18 Straipsnis. Būtinoji gintis. Teisės pažeidimu nelaikomas veikimas, kuris kad ir numatytas šiame kodekse arba kituose normatyviniuose aktuose dėl administracinių teisės pažeidimų, bet padarytas būtinosios ginties būklėje, tai yra ginant valstybinę ar viešąją tvarką, nuosavybę, piliečių teises ir laisves, nustatytą valdymo tvarką nuo priešingo teisei kėsinimosi tokiu būdu, kad padaroma pasikėsintojui žalos, jeigu tik nebuvo

Maudrius

Maudrius portretas
Aš už alkoholio reklamą ir alkoholio vartojimo skatinimą ir pardavimą be jokių apribojimų...o tokius lobovus baust be pasigailėjimo
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių