Už beveik 3 tūkst. pakelių nelegalių rūkalų – solidi bauda

  • Teksto dydis:

Kėdainių policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką.

Balandžio 27 d. apie 17 val. pareigūnai, turėdami informacijos, patikrino Kėdainių mieste, Liepų alėjoje, garažų kooperatyve esantį garažą. Patikrinimo metu garaže, kuris priklauso 47 metų moteriai, pareigūnai aptiko šešias dėžes, kuriose rado daugybę pakelių skirtingų rūšių cigarečių, nepaženklintų Lietuvos Respublikos banderolėmis. Viso rasta ir išimta 2750 pakelių cigarečių.

Pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimo kodekso 209 str. 7 d. moteriai gresia bauda nuo 4 tūkst.iki 6 tūkst. eurų.

Kauno apskr. VPK pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją ir ragina visuomet informuoti apie pastebėtą bet kokį galimai daromą teisės pažeidimą bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jam šita bauda nusispjaut

Jam šita bauda nusispjaut portretas
Palyginus už kiek šimtų tukstančių jau yra pardaves cigarečių. Ne pirmi metai tuo užsiima. Reikia viską iš jo konfiskuot, ir nekilnojamą turtą, nes jau ne vieną namą yra pasistates už cigaretes.

Pilietis

Pilietis portretas
Kontrobandines,konfiskuotas cigaretes pardavinėja bobutės kaimuose,ir prekiauja pilstuku arba degtine.Žino policija ir nulis dėmesio.

gaila

gaila portretas
Gaila žmonių, kurie bent šiek tiek padeda mūsų tautiečiams išgyventi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių