Už prekes sumokėti nepanoro (gal atpažįstate?)

  • Teksto dydis:

Kauno policija prašo pagalbos atpažįstant vaizdo kameromis užfiksuotą asmenį.

Santakos policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Parduotuvėje esančios vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, pažįstančius nuotraukoje užfiksuotą asmenį ar žinančius jo buvimo vietą, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu 8 700 60691, 8 700 60650 arba el. paštu remigijus.janusauskas@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Yhžov

Yhžov portretas
kodėl prekybos centram turime padėti surasti tuos ,kurie nenori susimokėti? Jie vage nuo pirkėjų,jie mokesčius priimant apmokestino kiekvieną lapelį ,tidelbtegul juos švarina , jeigu tik sugeba.Jiems apgavineti pirkėjus patinka o kaip apgauna nepatinka.Juk sąžiningi nereikalingi Lietuvai.Pirmyn ,isauklekite stambius vagis.

visos

visos portretas
VAGYSTES yra iskaiciuotos i musu nuperkamu prekiu kaina! juk VISOS PREKES supermarketuose paskaiciuotos su 5%antkainiu=tiek permokame uz nuostolius del tariamu ar ivykusiu vagysciu....prekiu,tai simtai tukstanciu,o VAGSCIU=VIE-NE-TAI!...tai kokie "nuostoliai"???

Kad

Kad portretas
čia kažkoks orangutangas su žmogaus drabužiais
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių