Varnių g. partrenkta per perėją ėjusi moteris

  • Teksto dydis:

Antradienio popietę Kaune per eismo įvykį sužalota moteris.

Pranešimas apie nelaimę Varnių g., netoli prekybos centro „IKI“, gautas 12.17 val. Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad ties 38 numeriu pažymėtu pastatu, pėsčiųjų perėjoje, partrenkta moteris.

Pasak policijos, moterį kliudė „Ford Focus“ markės automobilis. Ar vairuotojas buvo blaivus, aiškinasi pareigūnai.

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovės duomenimis, nukentėjusiajai sumušta galva, ji pristatyta į Kauno klinikas.

Apie įvykį redakciją informavusi skaitytoja užsiminė, kad šioje perėjoje laikinai neveikia šviesoforas, kurį vėl įjungti buvo žadama rugsėjo 1 d. Skaitytoja viliasi, kad tai bus padaryta kuo greičiau.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Agota komentarui

Agota komentarui portretas
nu o kam reikalingos perejos?perejoje pirmenybe yra pestiesiems,o ne vairuotojams.aisku galimos ir kai kurios netinkamos aplinkybes,bet vis vien pries perejas reikia visiems vairuotojams atidos daug daugiu.

dt

dt portretas
Šioje perėjoje vasarą pastatė šviesoforą, o įjungti jį turbūt užmiršo. Jo veikiančio dar neteko matyti. Kyla klausimas, kam tada mėtomi mūsų pinigai? Saugumo "butaforinis" šviesoforas juk nepriduoda.

AS

AS portretas
Jei pestieji mao,kad automobili gali sustabdyti per akies mirgsni ,tai tokie ir pakliuva pi ratais.gatve automobiliam ir i ja zengti reikia isitikinus saugumu.Nesvarbu ,kad ir perejoj.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių