Ieškomi A. Juozapavičiaus pr. partrenkto dviratininko artimieji

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Kaune perėjoje sužalotas dviratininkas. Policija ieško per avariją nukentėjusio vyro artimųjų.

Rugpjūčio 31 d. apie 22 val. A. Juozapavičiaus pr. automobilis „Audi A3“, pirminiais duomenimis, pėsčiųjų perėjoje partrenkė vyrą ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Operatyviai reaguojant į gautą informaciją, dar tą patį vakarą iš eismo įvykio pasišalinęs automobilis buvo rastas paliktas Kaune, Piliečių g. Šiandien po pietų į Kauno policijos komisariatą kreipėsi 21-erių metų vyras, galimai vairavęs transporto priemonę. Dėl eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nenustatytos tapatybės apie 30-ies metų vyras dėl patirtų sužalojimų gydomas Kauno klinikose. Eismo įvykio metu jis avėjo tamsiai mėlynos spalvos verstos odos „Polo Ralph Lauren“ batus, dėvėjo tamsios spalvos kelnes ir striukę.

Asmenis, galinčius padėti nustatyti sužaloto vyro tapatybę, mačiusius eismo įvykį ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į pareigūnus tel. (8 37) 303 796 (darbo dienomis nuo 8 val. iki 17 val.), (8 37) 303 200 (visą parą) arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A.Šančiai

A.Šančiai portretas
O kartais ne moteris vairavo?

Buvo girtas vairuotojas

Buvo girtas vairuotojas portretas
užtai ir pabėgo partrenkes pėsčiūjų perėjoje dviratininką, o kai jau rado policija ar pilietiški žmonės tą mašiną, tai jau nebebuvo kito kelio kaip paciam nueit į policiją ir prisistatyt. O kad buvo girtas kai padarė avarija, tai faktas. Įskaitinė avarija ir dar pabėgo iš įvykio vietos palikes žmogu be samonės. Nubaust pačia griežčiausia bausme kad maža nepasirodytu, už tokį dalyka. O šitam sunkiai sužeistam jaunam vaikinui linkiu pasveikt .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių