Ar kažkam iš lietuvių atiteks 90 mln. Eur?

  • Teksto dydis:

Šio penktadienio vakaras kažkam iš lietuvių gali būti lemtingas. Antroje didžiausioje Europos loterijoje „Eurojackpot” šią savaitę laukia maksimalus galimas prizas – net 90 mln. Eur.  Dėl jo varžosi 18 valstybių, tarp kurių – ir Lietuva. Tai didžiausias piniginis prizas tiek Lietuvoje, tiek daugelyje kitų Europos bei pasaulio šalių.

Prieš tris metus „Eurojackpot” žaidime buvęs inžinierius iš Kauno laimėjo daugiau nei 7,6 mln. Eur. Tai didžiausias kada nors loterijos išmokėtas laimėjimas ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse.

Tąsyk laimingasis kaunietis atspėjo penkis pagrindinius bei vieną papildomą skaičių ir kartu su dar dviem žaidėjais iš Ispanijos bei Vokietijos pasidalino antrąjį „Eurojackpot“ prizą – daugiau kaip 22,9 mln. Eur. Tuo pat metu pagrindinis žaidimo prizas siekė 90 mln. Eur – jis atiteko vienam žaidėjui iš Čekijos.

Beje, šiuo metu „Eurojackpot“ – ypatingas mėnuo. Nuo gegužės 12 d., žaidžiama dėl specialaus, tik Lietuvai skirto prizo – sportiško „Ford Mustang“. Keturias savaites iš eilės, kiekvienos „Eurojackpot“ laidos metu, skelbiama po penkis pretendentus šiam automobiliui laimėti. Pretendentai privalės registruotis, o birželio 15 d. iš visų užsiregistravusių paaiškės, kuris tapo laimėtoju.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių