Internetu laimėjusi 32 336 Eur vyks į egzotines keliones

  • Teksto dydis:

Nedingstanti šypsena nuo veido, pozityvo kupinos mintys – taip būtų galima pristatyti 32 336 Eur „Vikinglotto” laimėtoją – apskaitos srityje dirbančią direktoriaus pavaduotoją.

32-ejų metų kaunietė nemenką prizą laimėjo žaisdama internetu ir atspėjusi 5 pagrindinius bei 1 Vikingo skaičių.

„Bilietus perku, kai būnu labai geros nuotaikos“, – šypsodamasi prisipažino jauna moteris. Ji ir šį, laimingąjį, bilietą įsigijo vedama gero ūpo bei nuojautos. „Pasirinkau BIM-BAM būdą, kai skaičiai parenkami atsitiktine tvarka, tačiau man nepatiko paskutiniai du, tad pakeičiau juos į savo mėgstamiausius – 7 ir 4“, – apie bilieto pirkimo aplinkybes pasakojo žaidėja.

Atėjus kitai dienai, ji darbe patikrino savo bilietą. „Dažnai žaidžiame ir tikriname bilietus drauge su kolege buhaltere. Esame vieną kitai pažadėjusios pirkti šampano butelį laimėjimo atveju“, – juokėsi daugiau nei 32 000 Eur laimėtoja. Galbūt juodvi su kolege prisišaukė sėkmę linkėdamos vieną kitai laimėti? „Aš tikiu minčių galia, kad sėkmę geromis mintimis galima užprogramuoti“, – pridūrė moteris. Žinoma, apie laimėjimą ji pirmiausia ir pasisakė kolegei, tik vėliau – vyrui.

Laimėtoja pasakojo, kad jau ne kartą jai yra pasisekę laimėti maisto loterijose, dabar atėjo eilė rimtesniam prizui. „Apskritai mano giminė pakankamai sėkminga. Štai tėčio sesuo yra laimėjusi 20 000 Lt”, – pasakojo kaunietė.

Pozityvios ir linksmos moters klausta, ar ji jau žinanti, kam skirs piniginį laimėjimą? „Pusę sumos tikrai padovanosiu mamai ir tėčiui, o už likusią dalį susimokėsiu automobilio lizingą bei išvyksiu pakeliauti po egzotinius kraštus”, – savo planais pasidalijo moteris ir su šypsena veide išvyko atgal į Kauną.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių