Konferencija „Moteris versle 100/10“

  • Teksto dydis:

Moterims verslininkėms ir vadovėms skirta konferencija rengiama Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečio ir Verslo moterų tinklo, veikiančio prie Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų, 10-mečio proga.

Konferencijos pranešėjai – žinomi savo srities profesionalai ir praktikai: istorikės  prof. Virginija Jurėnienė ir dr. Ingrida Jakubavičienė,  ekonomistė Rūta Vainienė, "Verslo žinių" vyriausiasis redaktorius Rolandas Barysas,   UAB „Aconitum“ savininkė ir generalinė direktorė dr. Rima Balanaškienė,, FITIN personalo verslo partnerė  dr. Rūta Klimašauskienė,  brolis kunigas Astijus Kungys,  psichoterapeutas Andrius Kaluginas, mados prekių ženklų ekspertė  Victoria Dias ir kt.

Kaip istoriškai kito moterų įtaka visuomenėje? Šeštoji ekonomikos banga - ką ji žada moterims? Kokie ateities iššūkiai laukia? Lyderystė ir drąsa. Kodėl vis dar neturime Lietuvoje metų CEO moters? Kokie moterų lyderių pranašumai, santykis su vyrais versle? Kaip užauginti drąsią, savimi pasitikinčią, laisvą moterį? Kokios moterų dvasinės stiprybės paslaptys? Apie tai bus diskutuojama renginyje.

Po konferencijos vyks verslo moterų šventinis vakaras bendrovėje "Lexus Kaunas".

Programa ir registracija: goo.gl/f9L6JV



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių