Pirmas ir pats didžiausias žingsnis

  • Teksto dydis:

Arvydas Venckus savo sėkmės istoriją sukūrė per „Erasmus jauniesiems verslininkams“ programą. „Tikrai negalvojau, kad ta idėja virs realybe, o ypač, kad taip greitai. Čia tik pirmas, tačiau didžiausias žingsnis. Ačiū Agnei Jaraitei iš Kauno PPA rūmų už suteiktą galimybę išvykti su šiuo projektu ir gerokai praplėsti akiratį!

Štai ką plačiau pasakoja Arvydas:

„Pagaliau. Baigėsi, atrodo, begalinis ruošimasis, baigėsi atidėliojimai, ir pagaliau galiu skelbti šią naujieną viešai – įkūriau pirmąjį savo verslą - internetinę Zero Waste prekių parduotuvę Reset!!!

O kaip viskas prasidėjo?

Kai tik pradėjau domėtis Zero Waste gyvenimo būdu, iš karto kilo daug minčių apie vartotojų psichologiją. Mano ilgalaikis tikslas – padaryti, kad gyventi nekenkiant aplinkai būtų visiškai lengva bet kam, kuo mažiau keičiant įpročius.

Parduotuvė atrodė kaip puiki priemonė šiam tikslui pasiekti, tad ilgai rezgiau tą mintį, kol galų gale papasakojau kolegei darbe ir ji pasiūlė išvykti kur nors su „Erasmus“ programa, kurioje man padės vystyti verslą. Nuvykau į Slovėniją, pradėjau bendrauti su Ekologi brez meja draugija. Iš pradžių ta parduotuvės mintis atrodė grynai teorinė. Bet visi čia taip jau pradeda tikėtis iš manęs tos parduotuvės. Į tokį sūkurį save įsukau, kad tas papildomas postūmis ir inercija tikrai padėtų įkurti pirmą verslą.

Bet jei būčiau daręs viską vienas, būčiau tikrai užtrukęs kokius metus. Va, kaip svarbu draugų palaikymas ir pagalba. Tad ta proga noriu visiems padėkoti.

Dėkui Ievai Neverdauskaitei, kad paskatinai imtis šios idėjos, kurią tiesiog papasakojau darbe. Ir aišku, kad papasakojai apie „Erasmus for Young entrepreneurs“. Tuo metu tikrai negalvojau, kad ta idėja virs realybe, o ypač, kad taip greitai. čia tik pirmas, tačiau didžiausias žingsnis.

Ačiū Agnei Jaraitei iš Kauno PPA rūmų už suteiktą galimybę išvykti su šiuo projektu ir gerokai praplėsti akiratį.“ https://resetshop.lt


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių