Spėti futbolo varžybų rezultatams – pirmoji sportinė loterija Lietuvoje

  • Teksto dydis:

L. Messi ir jo komandos liūdesys, kroatų laimė. Didžiausia Anglijos rinktinės pergalė pasaulio futbolo čempionatuose. Meksikos sutriuškinimas ir Švedijos futbolo rinktinės patekimas į aštuntfinalį. Tokios ir panašios aistros aktualios šiuo metu vykstančiame Pasaulio futbolo čempionate.

Mėgstantys ne tik stebėti varžybas, bet ir spėti rezultatą nuo šiol turi dar daugiau galimybių. Sporto aistruoliai Lietuvoje gali spėti varžybų rezultatus ir pretenduoti į prizus naujoje sportinėje loterijoje „Sportloto“.

„Sportloto“ startavo simboliškai kartu su Pasaulio futbolo čempionatu. Čempionatas dar tik įpusėjo, o per tą laiką naujos loterijos žaidėjai pasidalino daugiau nei 30 000 Eur. Solidesni laimėjimai: po varžybų Argentina – Kroatija (0:3) trys žaidėjai pasidalino po 309 Eur, po mačo Anglija – Panama (6:1) du žaidėjai pasidalino po 443 Eur, o po Meksika – Švedija (0:3) trys žaidėjai pasidalino po 270 Eur.

Kviečiame žiūrėti trumpą filmuką apie tai, kaip dalyvauti ir žaisti naujoje sportinėje loterijoje „Sportloto“: https://youtu.be/8UwPQL2MYrw


Šiame straipsnyje: Perlasfutbolasloterija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių