M.Kalnietis: turgaus ant suolelio šį kartą nebuvo

Kauno "Žalgirio" ekipos gynėjas Mantas Kalnietispo trečiosios pergalės LKL finalo serijoje džiaugėsi taip, tarsi komanda būtų laimėjusi čempionų titulą.

Gynėjas ištęsėjo fanams duotą pažadą ir padėjo žalgiriečiams skandalų perpildytoje finalo serijoje nukeliauti iki pat lemiamų - septintųjų - rungtynių, rašo krepsinis.net.

- Mantai, šį kartą tvarka aikštelėje jau buvo, jei lyginsime su rungtynėmis Vilniuje?

- Pagrindinis dalykas, kurį akcentavome, jog visi ant suolo tyli, o kalba dviese. Turgaus ant suolelio šį kartą nebuvo. Ir todėl buvo labai gerai.

- Kas dar pasikeitė komandos žaidime nuo rungtynių Vilniuje?

- Vilniuje koncentravomės į puolimą ir visai negalvojome apie gynybą, kas ir buvo baisiausia. Šiandien pradėjome nuo gynybos ir nedavėme jiems mesti laisvų metimų. Aišku, vienas kitas metimas pasitaikė, bet tokios jų serijos, kaip Vilniuje, jau nebuvo. Puolimas jiems šiandien sekėsi gerokai sunkiau.

- Šiandien, kaip pats sakei, vėl "paėjo ant emocijų"?

- Aišku, halėje žaisti yra halėje, bet ir gynyba labai prisidėjo. Nors ir jie čia laimėjo, ir mes "Siemens" arenoje, tačiau žaisti halėje, prie savų žiūrovų, visada yra maloniau. Jie mus čia idealiai palaiko. Kiek žinau, visi bilietai buvo išpirkti... Tiesa sakant, nenorėjome, kad jie čia švęstų.

- O žinai, kad šiandien galėjo būti paskutinės LKL finalo rungtynės sporto halėje?

- Tai ir buvo tikriausiai (juokiasi). Kažkas sakė prieš rungtynes ir tai pridėjo dar emocijų. Nesinorėjo palikti halės pralaimėjus paskutinį finalą.

- Kas bus svarbiausia Vilniuje?

- Viskas bus svarbu. Reikia jų nepaleisti nuo pradžių, kaip tai buvo paskutinį kartą, gynyba bus svarbi. Viską lems smulkmenos. Kas labiau norės, kas geriau atliks visus tuos dalykus, tas ir laimės.


Šiame straipsnyje: kalnietisŽalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių