„80-ųjų ir 90-ųjų super diskoteka“ – su mylimiausiais atlikėjais

  • Teksto dydis:

Uostamiesčio ir sostinės publiką kitą savaitę buria „80-ųjų ir 90-ųjų super diskoteka“, kurioje koncertuos Aliona Apina, grupės „Laskovyj Maj“ ir „Sladkij son“.

Praėjusio amžiaus devintajame dešimtmetyje fenomenalios sėkmės sulaukusios rusų grupės „Laskovyj Maj“ prodiuseris ir dainininkas Andrejus Razinas pasirodys su grupe Vilniuje ir Klaipėdoje. Legendinė grupė, į kurios koncertus per penkerius metus buvo parduota daugiausia bilietų per visą devintojo dešimtmečio istoriją, atliks publikos mėgstamiausias dainas. Tarp jų bus grupės hitai „Belyje rozy“, „Sedaja noč“, „Rozovyj večer“.

Kartu pasirodys Sergejus Vasiuta ir grupė „Sladkij son“. „Sladkij son“ – labai populiari 1990-ųjų grupė. Išgarsėjo tokiomis dainomis kaip „Čiornaja groza“, „Nočnoj fevral“ ir kitomis. Vizitinė grupės kortelė – iki šiol atliekama ir klausytojų labai mėgstama daina – „Na belom pokryvale janvaria“.

A.Apina – Rusijos nusipelniusi artistė, buvusi grupės „Kombinacija“ solistė. Grupė „Kombinacija“ šiais metais švęs savo 30 metų jubiliejų. Per šį jubiliejinį pasirodymą Aliona būtinai atliks žinomiausius savo dainas ir grupės „Kombinacija“ hitus „Električka“, „Ksiuša“, „American Boy“, „Buhgalter“ bei kitus.

Devintajame dešimtmetyje šių atlikėjų dainos skambėdavo kiekvieno namuose, o šokių aikštelės tiesiog „sprogo“, aidint jų hitams. „80-ųjų ir 90-ųjų diskoteka“ – tai ne paprastas koncertas, o nacionalinis muzikos projektas augusiems pagal devintojo dešimtmečio muziką. Tai labai didelės gyvenimo energijos, teigiamų emocijų bei puikios nuotaikos muzika.

Tokia muzika gyvai skambės balandžio 26 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje ir balandžio 27 d. Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Troli

Troli portretas
eik savo mikutavičiaus ir mamuto klausyt.Gali dar ir bunke pridėt.Idiotas..

AK

AK portretas
"Devintajame dešimtmetyje šių atlikėjų dainos skambėdavo kiekvieno namuose" - čia kurios šalies? Nei pas mus sprogo, nei skambėjo, protarpiais iš svetur gal ir užklysdavo, bet daugiau iš kitur ir kitko.

Svyturiui

Svyturiui portretas
visus degradavusius priima svyturys. koks alus tokie ir koncertai :)))))
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių