Ant „Muzikuojančio kelto“ denio – nostalgiški pasivaikščiojimai po tarpukario Lietuvą

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį, liepos 23 dieną, festivalio ant vandens "Muzikuojantis keltas" svečiai turės unikalią galimybę išgirsti tarpukario šlagerių programą "Onyte, einam su manim pašokti".

Jaunų, talentingų ir jau spėjusių publikos meilę bei pripažinimą pelnyti atlikėjų L. Mikalausko (bosas) ir E. Bavikino (tenoras) idėja festivalyje atlikti retro dainas - išties nepaprasta.Jų parengtoje programoje puikiai dera nostalgiškasis tarpukaris, teatrališka atmosfera, dainos apie meilę ir jos žavesį karo metu.

Nuoširdusis aksominio balso savininkas L. Mikalauskas, artistiškas bei humoro jausmo nestokojantis dainininkas E. Bavikinas nukels visus į aristokratiškas tarpukario koncertų sales ir kavines, o pučiamųjų sekstetas "Brass Bravo“ leis pasijusti kaip tikrame parade.

Juokingos miniatūros iš to meto aukštuomenės gyvenimo, garsiosios dainos "Onytė", "Lietuvaitė", "Palangos jūroj", "Kariškas vaizdelis" padės praleisti tikrai nuotaikingą vakarą.

"Ši programa - viena iš mūsų visų laikų mėgstamiausių. Tai puiki dovana tiems, kurie neabejingi muzikai, nostalgijai ir humorui! Pažadame įspūdingą šventinį vakarą, nes viską darome iš širdies" - teigė vienas iš programos rengėjų, operos solistas L. Mikalauskas.

Solistas jau minėjo, kad "Muzikuojančiame kelte" jie koncertuosią pirmą kartą. Tačiau festivalyje dalyvauti sutiko be dvejonių, kadangi puikių atsiliepimų apie šį unikalų renginį yra ne sykį girdėjęs iš kitų atlikėjų.

"Muzikuojantis keltas" mane sužavėjo savo muzikos žanrų įvairumu. Kiekvienas atlikėjas juk turi savo auditoriją, o mes, akademinės muzikos atlikėjai, taip pat turime savo klausytojų ratą", – teigė L. Mikalauskas.

Kiti koncertai:

Liepos 29 d., penktadienis, 20.30 val.

Ramūno Rudoko, Deivydo Zvonkaus ir Stano trijulės "Čilinam" muzikinis šou "Šeimynėlė"

Liepos 30 d., šeštadienis, 20.30 val.

"Radži ir 3 jo moterys". Koncertuoja: Radži, Laisva - Donata Gutauskienė, Agnė Petravičienė, Birutė Dambrauskaitė

Rugpjūčio 6 d., šeštadienis, 20.30 val.

Čigonų šou teatras "Sare Roma" ir styginių kvintetas "Giunter Light Orchestra" (Vokietija)

Rugpjūčio 13 d., šeštadienis, 20.30 val.

Ingos Valinskienės vakaras "Iš visos širdies"



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių