Artėja Pilies džiazo festivalis

  • Teksto dydis:

„Sveiki, iš patikimų šaltinių gauta informacija, kad 23-iasis Klaipėdos pilies džiazo festivalis neišvengiamai įvyks“, – teigė viena ryškiausių šalies žurnalisčių Jolanta Svirnelytė, įrašiusi linksmą filmuką, kviečianti visus pirmąjį birželio savaitgalį atvykti į Lietuvos uostamiestį.

Kartu J. Svirnelytė ragina ir į Klaipėdos kruizinių laivų terminalą birželio 1-3 dienomis „evakuotis“ visą šalies džiazuomenę. Mat čia, kaip teigia žurnalistė, visų sielas apvalys aukščiausio meninio lygio džiazo dievai.

„O įvykio vietoje su jumis būsiu aš, festivalio vedėja“, – filmuke pažymėjo J. Svirnelytė.

Daugiau nei dviejų dešimtmečių istoriją skaičiuojantis tarptautinis Klaipėdos pilies džiazo festivalis – tai išskirtinis, nemokamas, tūkstančius žiūrovų ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio pritraukiantis uostamiesčio renginys, kasmet paskandinantis miestą nenuilstamame džiazo ritme.

Šių metų festivalio programoje – Till Bronner, Nina Attal, Janno Trump & Trump Conception, Dublino gospelo choras ir dar daug kitų pasaulinio lygio džiazo žvaigždžių.

XXIII Klaipėdos pilies džiazo festivalis, kaip ir dera prie jūros gimusiam bei augusiam festivaliui, ir vėl bus pagardintas plazdenančių burių prieskoniu. Mat pirmąjį šių metų birželio savaitgalį Lietuvos uostamiestis taps ne tik džiazo, bet ir burlaivių regatos „Baltic Sail“ uostu. 10 išskirtinių burlaivių – „Baltic Beauty“, „Bryza H“, „Antica“, „Ark“, „Baltic Star“, „Zia“ ir kt. – neabejotinai įkvėps jūrinės dvasios bei vasaros nuotaikos, o klaipėdiečiai ir miesto svečiai galės ne tik jais grožėtis, bet ir juos aplankyti ar jais pasiplaukioti.

Klaipėdos pilies džiazo festivalis – gera muzika geriems žmonėms, po plazdenančiomis burėmis – birželio 1-3 d. Kruizinių laivų terminale.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neee..

Neee.. portretas
Džiazo festivalio reikia.man patinka, nes mėgstu..Tik labai negražiai atrodo kad jis uzurpuotas bičiukų-liberaliukų ir jų draugeliukų.Dar gerai kad tas festivalis bent jau kokybiškas.Gerai ir kad nežinom kiek tam festivaliui konkrečiai (ir kam į kišenę)išleidžiama.Nes mums kaip klaipėdiečiams tikrai negražiai atrodytų:D

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Ei niurzglei jei nebeliks dziazo juros sventes ka darysit namie ar sode snapsa gersit ko jus skaiciuojat svetimus pinigus pameginkit patys kazka suorganizuoti turbut net gimines susieimas neiseina niurzgat ir niurzgat

geri vedėjai tik Vilniuje

geri vedėjai tik Vilniuje portretas
Negi nebeatsirado renginio vedėjo Klaipėdoje. Kam ta Svirnelytė. Šeimyninio džiazo festivalio organizatoriai nėra Klaipėdos patriotai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių