Savaitgalis festivalyje „Sveika, Neringa!“ V. Baumilai prasidėjo nesėkme

  • Teksto dydis:

Birželio 8-10 dienomis vykstantis sporto ir aktyvaus laisvalaikio festivalis šeimoms „Sveika, Neringa!“ į pajūrį sutraukė ne tik gausybę poilsiautojų, bet ir žinomus Lietuvos žmones.

Vasaros sezono atidaryme linksminosi Oksana ir Deividas Šemberai, Vilma Javtokienė bei Vaida Grikšaitė-Česnauskienė su atžalomis. Progos pasimėgauti Nidos gamta nepraleido ir daininkas Vaidotas Baumila su drauge Monika ir augintine Bite.

Tiesa, atlikėjui savaitgalis prasidėjo ne itin sėkmingai. „Traukiau telefoną iš kišenės, šis nukrito ir sudužo. Tiesa, po namų apiplėšimo visą savo turtą esu apdraudęs, todėl tai nuotaikos baisiai nesugadino“, – neseną nelaimę prisiminė žinomas vyras.

„Į Nidą atkeliavome, nes Monika kuriam laikui ruošiasi išvykti į užsienį, o prieš tai norėjo pasidžiaugti lietuvišku pajūriu. Tai, kad čia vyksta festivalis „Sveika, Neringa!“ mums buvo labai maloni staigmena. Vakar mėgavomės „Lemon Joy“ koncertu, o šiandien, juokauju, bus tikras draugų vakarėlis – puikiai sutariame tiek su Leon Somov, tiek Daddy Was a Milkman, tiek Beatrich“, – šypsojosi atlikėjas.

V.Baumila taip pat atskleidė, kad sveika gyvensena ir aktyvus gyvenimo būdas jam – kasdienybė. „Mėgstu tiek žiūrėti, tiek žaisti krepšinį, nuolat keliauju motociklu. Praėjusiais metais buvau Himalajuose, apvažiavome Austriją, Ameriką“, – teigė žinomas vyras.

Nustebino apsaugos darbuotojus

Šeštadienį festivalio „Sveika, Neringa!“ svečiai leido itin aktyviai – nuo ryto rinkosi į treniruotes, įvairių sportinių rungčių turnyrus, dalyvavo Vlados Musvydaitės kurtame žygyje. Vakare pajūrio svečių laukia įspūdinga laivų flotilė bei nemokamas koncertas, po kurio, norinčius grįžti į Klaipėdą, iki perkėlos nuveš nemokamas autobusas.

Kaip rašoma organizatorių pranešime, šeimomis į festivalį keliaujantys dalyviai nustebino ir visko mačiusius apsaugos darbuotojus, kurie stebėjosi, kad dar nė viename festivalyje nematė tokios publikos. Profesionalai juokavo, kad jų čia gal ir nereikia – kol kas nepastebėtas nė vienas netinkamai besielgiantis svečias – šeimyninio festivalio lankytojų pasilinksminimo būdai – kitokie.

„Be galo džiaugiamės auditorija, kuri kasmet susirenka į festivalį „Sveika, Neringa!“. Čia puikiai jaučiasi jaunos šeimos, senjorai ir tiesiog aktyvų laisvalaikį mėgstantys pajūrio gyventojai ir svečiai. Tai – šeimoms skirtas festivalis, orientuotas į sportines rungtis, todėl dalyviai išsidūksta sportuodami ar šėldami nemokamuose žinomiausių atlikėjų koncertuose. Per dvejus festivalio metus dar nebuvo nė vieno rimtesnio incidento – tikimės ir toliau tęsti šią džiuginančią statistiką“, – šypsojosi festivalio organizatoriai.

Penktadienio vakarą pajūrio gyventojus ir svečius džiugino grupės „Lemon Joy“ koncertas, o šeštadienį – pėsčiųjų žygis, orientacinės varžybos, daugybė rungčių ir nemokamas Beatrich, „Daddy Was a Milkman“ bei Leon Somov koncertas. Sekmadienį vainikuos suaugusiųjų ir vaikų bėgimai. Festivalio vedėja Indrė Stonkuvienė teigė, kad tokios visai šeimai skirtos pramogos tampa pačia geriausia vyraujančia mada.

E. Jakilaičio vaizdo įrašas.

„Norintys dar tikrai spės atvykti, laukiame kiekvieno, siekiančio vasarą pradėti, o vėliau ir praleisti sportiškai, aktyviai ir su visa šeima. Tikimės, kad šiemet sulauksime rekordinio festivalio svečių skaičiaus, o įspūdžiai juos lydės visą prasidėjusį sezoną“, – džiaugėsi festivalio idėjos autorius Edmundas Jakilaitis.

Įspūdingą pradžią visą savaitgalį besitęsiančiam festivaliui davė grupė „Lemon Joy“. Festivalio svečiai šėlo pagal puikiai pažįstamas bei naujas grupės dainas. Dar anksčiau „Lemon Joy“ siela Igoris Kofas teigė, kad ir pats mėgaujasi aktyviu laisvalaikiu. Jo aistra tapo važinėjimas dviračiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Makas

Makas portretas
Niekam tas barzdyla neidomus...

Žvaigždės

Žvaigždės portretas
Pijokas Baibila su kalyte ir dar keli neaiškūs tipai, tai jau Lietuvos žvaigždės?

To del Snoro Uzgrobimo

To del Snoro Uzgrobimo portretas
Skrysk i Maskva,nes tas Antonovas suimtas Maskvoje,kur tardymai vyksta Rusijoje,o ne cia..nusikalteliu Lietuvoje nera ir baik rasineti nesamones.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių