Geriausi Europos striptizo šokėjai susirungs Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Artėjantį penktadienį Klaipėdoje bus karšta ir virs aistros. Moterys kviečiamos atvykti į tarptautinį vyrų striptizo čempionatą „EROTICshowMEN 2017“. „Erotikos sprogimas, kuriame sprogs Lietuvos moterų širdys“, – taip renginį apibūdina šou rengėjai.

Svarbiausias šio renginio elementas – išskirtinė choreografija. Šokėjai žavės renginio žiūroves ne tik puikia kūno plastika, bet ir išpuoselėta išvaizda, išskirtiniais sceniniais kostiumais, apgalvotais pasirodymais. „Vakaro metu nepamatysite nė vieno tokio pat numerio. Visi itin atsakingai ruošiasi šiam renginiui, tad kiekvienos komandos pasirodymas yra apgalvotas iki mažiausių smulkmenų. Tačiau svarbiausia pasirodyme yra choreografija. O ji tikrai nepalieka abejingų. Laukia trys karšti vakarai“, – intrigavo renginio organizatoriai.

Jau lapkričio 10 d. „EROTICshowMEN 2017“ vyks Klaipėdoje, lapkričio 11 d. Bilietais prekiauja „Bilietai.lt“. Po renginio žiūrovės raginamos nesiskirstyti namo, o nusifotografuoti su šou dalyviais. Nors įprasta manyti, kad dažniausiai tokio tipo renginiuose apsilanko audringai nusiteikusi draugių kompanija, „EROTICshowMEN 2017“ organizatoriai pateikia šiek tiek kitokią informaciją. „Žinoma, renginyje itin populiaru švęsti mergvakarį ar draugės gimtadienį. Tačiau ateina ir mamos su dukromis, merginos atsiveda tetas, krikšto mamas. Pastebėjome, kad populiarėja tendencija palepinti moteriškos lyties koleges – vadovai kolektyvo narėms padovanoja bilietus į čempionatą“, – pasakojo organizatoriai.

Striptizo čempionate pasirodys svečiai iš visos Europos. Lietuvėms savo talentus demonstruos Baltarusijos atstovai „Candy men“. Šokėjai jau yra puikiai žinomi vyrų striptizo mylėtojų gretose, tačiau kiekvieną kartą nustebina savo originalumu. Pasirodymą rengia ir Vokietijos atstovai „Dreamboys“. Šie vyrai įvardijami kaip geriausia Vokietijos striptizo šokėjų komanda. Kaip teigia jie patys, viską daro tik dėl juos stebinčių moterų.

„EROTICshowMEN 2017“ pasirodys ir svečiai iš Latvijos „Male Empire Night out Show“. Tai jauniausias kolektyvas čempionate. Tačiau nuvertinti kaimynų pasirodymo iš anksto nereikėtų. Kolektyvui vadovauja ilgametę patirtį turintis striptizo šokėjas, patirties sėmęsis JAV. Sukauptas žinias jis atsinešė į komandą ir perdavė jas savo kolegoms. Galbūt jaunatviškas maksimalizmas ir noras nugalėti atneš latviams pergalę?

Išskirtinį pasirodymą ruošia ir Slovakijos atstovai „The Gentelman's“. Šokėjai garsėja savo šokiais ir itin aistringais pasirodymais, kuriuose atiduoda publikai visą savo energiją. Daugkartiniai striptizo čempionatų dalyviai ir prizininkai iš Austrijos „The Semple Boys“ ruošia išskirtinį ir nepamirštamą pasirodymą. Grupės vadovas 2016 metais tapo striptizo pasaulio čempionato nugalėtoju. „Mes atvykstame užvaldyti Lietuvos moterų širdis“, – žadėjo austrai.

Čempionato metu svečių teisėmis pasirodys ir „EROTICshowMEN 2016“ nugalėtojai baltarusiai „Royal diamonds“. Jie vakaro žiūrovėms ruošia dar nematytą pasirodymą, kuris ir šiais metais nepaliks abejingų.


Šiame straipsnyje: striptizo šokėjaistriptizas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Samtis

Samtis portretas
O siaube, vel gaidynas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių