Grupė „Man-go“ pristato naują dainą

  • Teksto dydis:

Grupė „Man-go“, intensyviai besiruošianti dvidešimtmečio koncertui, pristato naujausią kartu įrašytą dainą „Vėl kartu“. Kartu su daina merginos pristato ir archyvinius kadrus iš grupės istorijos.

Iš įvairių archyvų surinkta dokumentinė medžiaga iš viso grupės gyvavimo laikotarpio. Joje kadrai ne tik iš įvairių pasirodymų, bet ir iš užkulisių. Pristatoma nauja daina – taip pat simboliška. Ji pavadinta taip pat, kaip ir spalio 20 d. Klaipėdos Švyturio arenoje vyksiantis jubiliejinis „Man-go“ koncertas „Vėl kartu“.

Kartu su daina pristatoma ir grupės merginų fotosesija bei skirtingi video apipavidalinimai. Gerbėjai gali pažiūrėti ir ilgesnę versiją su dokumentine vaizdine medžiaga ir įvairiais interviu bei tiesiog pasiklausyti dainos.

Grupės merginos šiuo metu intensyviai ruošiasi artėjančiam įspūdingam koncertui. Trumpam į Lietuvą ir vėl grįžo buvusi grupės narė Viktorija Emanuel. Ji ne tik kartu su Rima ir kitomis grupės merginomis pristato naują dainą, bet ir  intensyviai ruošia programą jubiliejiniam koncertui arenoje.

„Smagu ne tik prisiminti senus laikus, bet ir pristatyti naujus kūrinius. Atrodo, viskas vyko dar vakar, o prabėgo jau net 20 metų. Surinktoje archyvinėje medžiagoje matome save dar paaugles, o dabar jau ir pokalbių temos susitikus visai kitokios. Gaila, kad ne viskas, kas per tą dvidešimtmetį įvyko, yra užfiksuota. Tačiau tikrai turime daug ką papasakoti ir gerbėjai tai išgirs”, – pasakojo Viktorija.

Grupės narės džiaugiasi, jog per visus tuos metus „Man-go“ albumai pasiekė pusę milijono tiražo. Tad galima spėti, jog net kas šeštas lietuvis namuose turi „Man-go“ kompaktinį diską. Turbūt ne kiekviena Lietuvos grupė gali pasigirti tokiais tiražais.

„Džiaugiuosi ir dabartine grupės merginų veikla. Naujos dainos, tokios kaip „Paviršius širdies“ ar „Gal per ilgai“, bei kitos buvo peržiūrėtos ne vieną milijoną kartų. Tikimės, kad ir ši nauja daina užkariaus tiek buvusių, tiek esamų, tiek būsimų gerbėjų širdis”, – sakė Viktorija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

q

q portretas
man tai jos niekad nepatiko; :)

Audrone

Audrone portretas
Argi grazus dainavimas per nosi?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių