Kultūros sostinėje – laukiamiausias mados renginys ,,Design for life’’

  • Teksto dydis:

Neužšąlantį kultūros uostą balandžio 1 d. dar labiau sušildys mados atgarsiai. ,,Švyturio” areną nuo pat ryto užpildys ne pirmus metus rengiamas mados renginių ciklas Design for life’’.

Kokybiškas apsipirkimas – garantuotas

Lydimas sėkmės ir didelio susidomėjimo renginys prasidės nuo 11 val. ryto ir lankytojus džiugins iki pat 17 valandos. Ne pirmus metus rengiamame „Design for life’’ dalyvaus daugiau nei šimtas savo sričių profesionalų, kurie siūlys unikalius, masinėse prekybos vietose nematytus gaminius. Čia rasite ir naujausių drabužių kolekcijų moterims bei vyrams, vaikams. Pasirūpinti, kad išsiskirtumėte pasistengs ir aksesuarų bei papuošalų kūrėjai. Tam, kad nepamirštumėte vietos, kurioje prabėga didžioji dalis gyvenimo – namų, atvyks ir interjero detalių puoselėtojai. Tačiau svarbiausia, jog skirsite savo laiką geriausioms kainos ir kokybės santykio paieškoms, nes kruopščiai atrinkti renginio dalyviai neketina Jūsų nuvilti.

Nestigs pramogų ir užsiėmimų

Pasikrauti geros nuotaikos ir apsirūpinti naujienomis šiltiesiems sezonams subursianti mados mugė šiemet taip pat dėmesį skirs ir kitoms pramogoms. Apsilankiusių „Švyturio” arenoje lauks ne tik daugiau nei 100 dalyvių, kurie siūlys naujausias drabužių, aksesuarų, papuošalų ir interjero gaminių kolekcijas, bet ir netipiškumu žavinčios, autentiškos „chna” tatuiruotės bei įvairūs konkursai.

Renginio organizatoriai pagalvojo ir apie mažuosius renginio dalyvius. Juos bus galima palikti specialiose zonose, kuriose juos užims profesionalai. „Linksmas lagaminas’’ siūlys veidukų piešimo, šukuosenų darymo pramogas, lauks ir kūrybinės užduotys, žaidimai, estafetės bei šokiai! Be to, dėmesį kaustys ir drabužių demonstracijos gyvai.

Nemokamame mados renginyje „Design for life’’ verta apsilankyti ne tik dėl prekės ženklų gausos, bet ir dėl to, kad tai galimybė sulaukti viliojančių nuolaidų, o mugės dalyviai yra pasirengę Jums įkvėpti naujų idėjų. Pavasarinę nuotaiką renginyje kurs jauki aplinka ir muzika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

k

k portretas
cia kaip Klaipedoje --- visus turistus i akropoli veza

?

? portretas
Kultūros sostinės laukiamiausias renginys - kokybiškas apsipirkimas ?

jurgitA

jurgitA portretas
KSu Giedraitytės, Laužikienės, Šeiko kultūros samprata toli nenuvažiuosim. Prie ko čia kultūra ir kokybiškas apsipirkimas – garantuotas???????????
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių