Kino gimtadienio šventė – Kultūros fabrike

  • Teksto dydis:

Jau antrus metus iš eilės uostamiestyje susikūręs kino klubas „8 ½” kūrybinio inkubatoriaus Kultūros fabriko – šventės partnerio – kino salėje organizuoja Kino gimtadienio šventę.

Tradiciškai į šį renginį kviečiami ne tik kino klubo nariai, bet ir visi kino mylėtojai ir entuziastai, kuriems gražiausios metų šventės siejamos su kultūra, kino gimimu, turiningu ir prasmingu laiko praleidimu.

Gruodžio 28 d. 18 val. prasidėsiantis renginys svečius pasitiks raudonu kilimu, bus išrinktas ir apdovanotas Geriausias 2016 metų filmas, rodytas klube, po to svečiai pamatys didelio dėmesio susilaukusį naujausią JAV rež. Jay Roacho filmą „Ponas Trumbo“.

Tai Holivudo užkulisius ir nešvariąją kino industrijos pusę atskleidžianti kino juosta, kurioje vaizdingai papasakotas vieno ryškiausių Holivudo šeštojo dešimtmečio periodo scenaristų gyvenimas bei jo detalės.

Po filmo klube „Raketa“ svečių lauks neformalioji dalis su klubo draugais, partnerių apdovanojimais, vaišėmis ir koncertu, kurio metu žinomi Klaipėdos muzikantai Marijus Kučikas ir Reda Strikšaitė džiazuos muzikinėmis filmų temomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių