Klaipėdiečių grupė „Royce“ koncertuose pristatys ir naujausius kūrinius

Paskutinį šiemet koncertinį turą po didžiuosius šalies miestus grupė „Royce“ užbaigs gimtojoje Klaipėdoje. Koncertų metu klausytojų teismui bus pateiktos ir dar negirdėtos dainos iš būsimo albumo „Mano America“.

Grupės „Royce“ vokalistas ir siela Ilja Gun tvirtino, kad kiekvienas koncertas Klaipėdoje yra tarsi šventė.

„Čia mes gyvename ir kuriame. Paskutinį kartą Klaipėdoje koncertavome šiemet per didįjį Jūros šventės koncertą. Vilniuje ir Kaune esame gana reti svečiai, todėl kiekvienas vykstantis koncertas mums ypatingas, nes jaučiame, kad ir čia publiką jau prisijaukinome“, – tvirtino muzikantas.

„Royce“ jau sudrebino sostinę. Kaune grupės koncertas vyks spalio 27 d. klube „Sandėlis“.

Turą vainikuos pasirodymas Klaipėdoje, Kultūros fabrike esančiame klube „Raketa“ spalio 31 d. Tai bus paskutinis „Royce“ viešas koncertas šiemet.

„Kas žino ir myli ateikite. Be Jūsų nėra prasmės! Kas dar nežino – paklausykite grojaraštį ir ateikite“, – taip grupė „Royce“ kviečia į savo koncertus.

Pasibaigus turui po didžiuosius miestus, alternatyvieji rokeriai intensyviai pradės ruoštis naujojo albumo „Mano America“ leidybai. Planuojama, jog šis dienos šviesą išvys kitąmet. Tačiau išgirsti jų naujausią kūrybą bus galima apsilankius viename iš koncertų didžiuosiuose šalies miestuose.

Muzikantai intriguoja, kad klausytojų laukia šiek tiek kitokia muzikos stilistika nei anksčiau.

„Nors esame ištikimi rokui, pirmasis autorinis albumas „Black lights“ buvo labiau prisodrintas elektronikos. Šiandien mūsų kuriamoje muzikoje elektronikos vis mažiau. Naujausioje kūryboje duoklę atiduodame spalvingajam amerikietiškam rokui“, – pasakojo I.Gun.


Šiame straipsnyje: Roycegrupė RoyceMano America

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių