Klaipėdiečius sužavėjo įspūdingas cirko pasirodymas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį uostamiesčio gyventojai turėjo galimybę nemokamai išvysti trupės "El Nucleo" naujojo cirko pasirodymą. Šeštadienį menininkai klaipėdiečių dėmesį prikaustė Teatro aikštėje.

Interaktyvus šeštadienio pasirodymas "Be sustojimo" pačioje miesto širdyje buvo praturtintas įvairiais akrobatikos elementais, pokštais, triukais, siurprizais.

Sekmadienį planuojamą pasirodymą "Kas aš esu?" 18 val. Klaipėdos dramos teatre papildys aukšto lygio technika, scenografija, apšvietimu.

Norintieji stebėti sekmadienio pasirodymą buvo kviečiami teatro kasose pasiimti nemokamų kvietimų.

Anot Klaipėdos dramos teatro atstovės ryšiams su visuomene Valentinos Žigienės, bilietų nebeliko jau pirmąją jų dalijimo dieną.

Pašnekovės teigimu, gyventojai antradienį juos tiesiog išgraibstė, kai kurie ėmė net po penkis ar septynis, todėl 400 laisvų vietų ištirpo akimirksniu.

Į išskirtinį renginį vietas rezervavo ir kai kurios uostamiesčio įmonės bei įstaigos.


Šiame straipsnyje: cirkasgatvės cirkasEl Nucleo

NAUJAUSI KOMENTARAI

cirko megėjas

cirko megėjas portretas
Nėra kvailiau dalinti kvietimus po 5-7 .Todėl ir čia susidaro betvarkė.Po 2 ir viskas .Ateik sekančią dieną. Kitą pusę salės kvietimų dalinti likus savaitei iki renginio.

KL

KL portretas
pakvietimus išdalino organizacijoms nuskriaudę vaikus, o apie galimą pasirodymą aikštėje net neinformavo nei spaudoje, nei kasininkė, tik ėmė "plyšauti" vos pro duris įžengus su vaiku, kad į cirką nieko nebeturi. Klaipėdoje kvaila mada girtis tuo kas įvyko, o ne kviesti žmones kultūrintis kuo gausiau
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių