Klaipėdos jaunimo teatro dovana vaikams – „Magiškos Kalėdos“

  • Teksto dydis:

Kalėdos – tai ramybė ir gerumas. O gėris reiškiasi įvairiomis formomis: kai kam tai – užjaučiantis žodis, apkabinimas ar komplimentas, o kitam – pasimatymas su seniai matytais draugais, kokybiškas pokalbis prie kavos puodelio, kvietimas į teatrą.

Klaipėdos jaunimo teatras šiemet taip pat dalijasi gerumu – gruodžio 19 d. Klaipėdos kultūros fabrike, 15.30 val. bus rodomas labdaringas spektaklis vaikams, gyvenantiems vaikų globos namuose. Idėjos autoriai, Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai, džiaugiasi, jog būtent tokiu būdu gali prisidėti prie kalėdinės nuotaikos kūrimo uostamiestyje.

Spektaklis vaikams „Magiškos Kalėdos“ – tai žaisminga ir muzikali istorija, kviečianti vaikus aktyviai įsitraukti į pasakojimą ir padėti Kalėdų Seneliui. Vaikai kartu su personažais gilinsis į kalėdines tradicijas, šmaikščiai ieškos atsakymo, kaip šukuoti seneliui barzdą ir svarstys, koks turėtų būti senelio pagalbininkas.

Atvykęs Kalėdų Senelis vaikams pateiks savo staigmenų ir pakreips spektaklį netikėta linkme. Kalėdiniai paštininkai kviečia nebijoti žaisti ir kurti savo šventę kartu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių