Klaipėdos kalėdinio himno premjera – trečiadienį

  • Teksto dydis:

Eglutės įžiebimo vakarą, gruodžio 2-ąją, Teatro aikštėje susirinkę klaipėdiečiai ir miesto svečiai išgirs ypatingą muzikinę dovaną, kuri, net neabejojama, taps Klaipėdos bendruomenę vienijančiu Kalėdų himnu. Bendras Klaipėdos muzikantų ir atlikėjų projektas jau šį trečiadienį bus pristatytas LRT eteryje.

Idėją Kalėdų eglutės įžiebimo renginiui į bendrą dainą sukviesti skirtingų kartų, skirtingų muzikinių stilių bei patirčių atlikėjus pasiūlė šventinių renginių organizatoriai –  „Klaipėdos šventės“.

Muzikiniame klipe – Klaipėdos jaunimo simfoninis orkestras (dir. Tomas Ambrozaitis), Sigutis Jačėnas, Kristina Jatautaitė, Jonas Sakalauskas, Ilja Gun (ROYCE), „Golden Age“ merginų duetas.

Solo partiją trimitu atliko ir pats Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Klaipėdos kalėdinio himno ir vaizdo klipo premjera – jau rytoj, lapkričio 29 d., 7.25 val. LRT eteryje „Labas rytas, Lietuva“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

negi ne gėda

negi ne gėda portretas
Kodėl meras uzurpavo grojimo trimitu per šventes teisę. Ar nėra kitų, jaunų, gabių trimitininkų. Kažkaip nepadoru taip reklamuotis. Svarbiausia – nuolatos, visada, visur.

Kestutis

Kestutis portretas
MERAS musu su triuba groja, o Klaipeda su kiekviena diena atrodo beviltiskai... 3 miestas pagal dydi, o atrodo jau kaip provincija....

A

A portretas
Meras tik ir sugeba triuba groti... Pamiršo savo pareigas: miesto ekonomikos ir galios didinimas!!! Ir kas išrinko muzikanta valdyti imone-miesta! Greičiau nauji rinkimai!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių