Kruizinių laivų terminale – įspūdingas koncertas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį vakare Kruizinių laivų terminale klaipėdiečiai su trenksmu palydėjo vasarą. Terminale esantis elingas tapo unikalia šviesų, vaizdo ir garso erdve.

Debiutinį albumą "Queen" visame pasaulyje pristatančio elektroninės muzikos kūrėjo ir prodiuserio Marijaus Adomaičio, žinomo slapyvardžiu "Ten Walls", pasirodymai startavo pirmuoju koncertu Klaipėdoje.

Vėstantis pajūrio oras neišbaidė žiūrovų. M.Adomaičio koncertas sulaukė minios gerbėjų.

Elektroninės muzikos garsai vienodai audrino tiek jaunesnę publikos dalį, tiek ir vyresnius šio atlikėjo gerbėjus.

Atlikėjas žiūrovus linksmino dviejų valandų pasirodymu. Klaipėdiečiai išgirdo naujus, bet jau pasaulio šokių aikšteles užkariavusius M.Adomaičio kūrinius ir, žinoma, tokius hitus kaip "Requem", "Italo", "Gotham", "Rocky", "Balboa" bei "Walking with Elephants".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dešimt sienü

Dešimt sienü portretas
Ar jau atleido py.de.rai tau?

A.A.

A.A. portretas
Man gaila, kad taip ir nepamačiau, nes nusibodo laukti pačio Adomaičio! Grojo neiašku kas, neaišku ką. Sumokėta už biletą 20 eur ir ką? - Ogi nieko, gaila išmestų pinigų. Apie VIP'us net nekalbu, nes vietoj jų apsiverkusi būčiau, čia tau ne 20 eur!!! Nuo šiol labai kreipsiu dėmesį į tai, kas organizuoja renginį! Manau apie tai, kad pats Ten walls pasirodys tik 23 val. buvo būtina informuoti parduodant bilietus, nes būčiau ir atėjusi 23 val. Gal kokios Beyonce ir laukčiau 3 val, bet šiuo atveju.......

Žydrūnas

Žydrūnas portretas
Gaila bet tenka nusivilti, ne koncertu o jo organizavimu. Prisijungsiu prie jau rašytų komentarų: oficialiai vartų atidarymas 19.00val, koncerto pradžia 20.00val. Neoficialiai !!!!! - vartų atidarymas 19.00val, koncerto pradžia 23.00val Bilietai.lt nebuvo nurodyta kad 3 val gros KAŽKAS kas pasirodo vertas 20 eur bilieto vertės (nekalbu apie VIP 50Eur ir nieko nemato!). Išvada: Idėja graži, atlikėjas super! Bet tai kas buvo šeštadienį Klaipėdos kruiziniu laivų terminale sugadino gražią idėją bei užtraukė juodą debesį ant puikaus atlikėjo! P.S Ačiū dievui nebuvo lietaus :)
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių