Kurorto pareigūnai į jaunimo festivalį neleis įsivežti kvaišalų

Jaunimo muzikos festivaliui „Satta Outside“ Palangos policininkai šiemet skyrė ypatingą dėmesį ir pirmuosius griežto patikrinimo vaisius nuraškė jau ketvirtadienį.

Jaunimo muzikos festivaliui „Satta Outside“ Palangos policininkai šiemet skyrė ypatingą dėmesį ir pirmuosius griežto patikrinimo vaisius nuraškė jau ketvirtadienį.

Šiemet „Satta Oustide“ iš Šventosios iškeltas į patį Lietuvos pakraštį prie mūsų valstybės sienos su Latvija. Viena tokio vietos pasirinkimo priežasčių – siekiama užtikrinti poilsiautojų saugumą bei ramybę.

„Ne paslaptis, kad šis festivalis yra tapęs masiniu lengvųjų narkotikų vartojimo susibūrimu. Kadangi tai yra komercinis renginys, jo teritorijoje tvarkos žiūri tam pasamdyta saugos tarnyba.

Tačiau policija dirba jo prieigose bei pakeliui į festivalio dieną. Tai darysime, kol baigsis visą šį savaitgalį truksiantis festivalis“, – tikino Palangos miesto policijos komisariato viršininkas Alvydas Katkauskas.

Į „Satta Outside“ jaunimas pradėjo plūsti jau savaitės pradžioje. Pirmieji renginiai čia vyko ketvirtadienį, didžioji masė lankytojų čia važiavo taip pat ketvirtadienį. Todėl Palangos policijos bei Kelių policijos biuro pareigūnai, padedami pasieniečių kinologų tądien tikrino automobilius.

22 metų vilnietis Kostas nutvertas vežęsis 244 rausvas tabletes, kaip spėjama, jos turi psichotropinį poveikį.

Jo bendraamžis Dovydas gabenosi 11 paketėlių su augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama – kanapėmis.

Automobiliu „Ford“ į festivalį važiavę 23-ejų Laurynas ir jo bendraamžis Viktoras gabeno 12 paketėlių kanapių bei porą pakuočių baltų miltelių.

„BMW 530“ į Šventąją atvykęs Arnas vežėsi didesnį kiekį „žole“ vadinamų narkotikų.

„Audi 80“ važiavęs Rolandas kanapių turėjo kuprinėje bei automobilyje.

Panašu, kad šį kartą pareigūnai bus itin atidūs, o narkotinių medžiagų ieškoti išmokytas šuo jiems padės rasti kvaišalus, kad ir kur šie būtų slepiami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių