Muzikinio teatro sezoną paženklino įspaudas alėjoje

32-ąjį sezoną Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras pasitinka šūkiu „Atrask!“ ir nauja tradicija – išlieta 2018-ųjų metų sezoną žyminti betono plytelė, kuriai įspaudą, stebint į premjerą susirinkusiems žiūrovams, ceremonijos metu įspaudė naujoji teatro vadovė Laima Vilimienė.

Ką tik pastatą renovacijai atidavusio Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro gyvenime naujovių ir netikėtumų daug: teatras tampa keliaujančiu, nes neturėdamas savos salės pastatymus pristatys vis naujose scenose bei daug važinės ne tik po Lietuvą, bet ir užsienį.

Optimistiško požiūrio į netikėtumus kolektyvui pasiruošusi įkvėpti nauja vadovė Laima Vilimienė, kuri tiki, kad teatro renovacija truks tik trejus metus, o jubiliejinį – 35-ąjį – sezoną teatras pasitiks jau savame, renovuotame pastate.

„Pasitinkame istorinį sezoną – teatras iškeliauja į nuotykių pilną kūrybinę kelionę, tad pasitikime ją optimistiškai. Tikiu, kad treji metai prabėgs sklandžiai ir mes greitai grįšime namo“, – užtikrino L.Vilimienė.

Simboliška, kad savo sėkmės istoriją nuo renovacijos pradžios pradedantis skaičiuoti Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras panoro įamžinti kiekvieną naują sezoną simboliškuose įspauduose. Naujo teatro išorę ar vidų papuoš jo belaukiant gimusių plytelių alėja. Tikimasi, kad kol teatras persikels į savas patalpas jų bus sukaupta tik trys.

Na, o naująjį sezoną teatras pradėjo L.Bernstein operetės „Kandidas“ premjera, kuri, puikiai atliepė kūrėjų nūdieną: jei į netikėtumus pasitaikančius gyvenimo kelyje žiūrėsi su optimizmu, jie netaps kliūtimi į sėkmę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senamiestis

Senamiestis portretas
Šiaip spektaklis buvo geras, personažai parinkti įspūdingai, salėj tuščių vietų galėjo būti dėl išdalintų pekvietimų svečiams, kurie nesiteikia ateit. Panašiai kaip per Mėlyną vakarienę. Meras ir tas į sezono atidarymą atėjo su apranga kaip nuo bulvių vagos ir be žmonos.

>

> portretas
Uz kiek?Po kam,dabar,"ispaudai alejoje" ?

Linas

Linas portretas
Sezono atidarymo renginyje orkestras grojo puikiai! Solistai -- fantastiški. Šaunuoliai!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių