Naujame D.Montvydo klipe – Klaipėdos vaizdai

Baigiantis pačiam užimčiausiam koncertų sezonui Donatas Montvydas planų ilsėtis dar nepuoselėja.  Atlikėjas nusprendė savo gerbėjams padovanoti vasaros hitu tapusios dainos „Artojų himnas“ muzikinį vaizdo klipą.

Visą vasarą brandintas projektas jau netrukus įgaus kūną. Šiuo metu pajūryje apsigyvenęs D.Montvydas su prodiuseriais nusprendė, jog filmavimui tinkamų vaizdų toli ieškoti nereikia: šiltos uostamiesčio naktys – puiki erdvė perteikti linksmybėmis persunktos dainos nuotaiką.

Filmavimo aikštele taps ne tik gatvių labirintai, bet ir vienas naktinis Klaipėdos klubas, kurio pasirinkimas visai neatsitiktinis – tiesiog čia jau ne kartą gyvai skambėjo D. Montvydo dainos, kurių viena šį kartą įgaus ir vaizdinę formą.

Šventinės nuotaikos apimta milžiniška minia ir nuo jos šauksmų linguojančios klubo sienos taps nemažu vaizdo klipo epizodu, persipinsiančiu su vėliau seksiančiomis bundančio rytinio miesto vaizdais.

Šį šeštadienį į klubą susirinkę lankytojai nebus tik statistai – atlikėjo komanda neabjoja, jog  jų emocijos ir šėlsmas visai netrukus bus pasiekiamas plačiojo pasaulio publikos vertinimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deimante

deimante  portretas
donatas ne debilas tu debilas jo grazios dainos

az

az portretas
kad ir filmutumeis debilas ir lieka debilu

Kodel

Kodel portretas
Ar taip sunku paminteti kad klipas bus filmuojamas DR WHO klube? Gedykites Klaipedos dienrastis,kad nerasote tokios info ir mastote kad tai bus traktuojama kaip reklama...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių