Naujas sezonas Klaipėdos arenoje - dosnus įspūdingų renginių

  • Teksto dydis:

Klaipėdiečių laisvalaikio ir pramogų centru tapusi „Švyturio arena“ pradeda naują 2013–2014 metų sezoną. Trečius veiklos metus skaičiuojanti arena šiemet žiūrovams dovanos dar daugiau įsimintinų akimirkų bei įspūdžių ir primins, jog pelnytai tapo viso Vakarų Lietuvos regiono traukos centru.

Sezono startas – duoklė krepšinio aistruoliams

Naujas sezonas „Švyturio arenoje“ startuoja tradiciniu tampančiu renginiu – draugišku tarptautiniu  vyrų krepšinio turnyru Vlado Garasto taurei laimėti, kuris vyks rugsėjo 7–10 dienomis. Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) garbės prezidento Vlado Garasto teigimu,  panašaus pobūdžio turnyro neturi nė vienas Lietuvos miestas, todėl antrus metus iš eilės vyksianti krepšinio šventė, kurią žiūrovams  dovanos „Švyturio arena“, garsins Klaipėdą kaip krepšinio miestą.

Krepšinio aistruoliams turnyras žada daug veržlių emocijų – šį sezoną jame dalyvaus itin stiprios Rusijos, Ukrainos ir Lietuvos komandos.

Platus renginių ir koncertų spektras

Švyturio arenos renginių vadovo Remigijaus Ambrulaičio teigimu,  šiemet planuojamų renginių spektras kaip niekad įvairus ir dosnus koncertų bei  šou projektų, pretenduojančiais surinkti rekordišką lankytojų  skaičių.

Klaipėdiečiai turės unikalią galimybę pasveikinti legendinį Lietuvos muzikantą Andrių Mamontovą su 30–ies metų sceninės veiklos jubiliejumi, žavėtis Rusijos popprincu tituluojamo Filipo Kirkorovo scenine charizma, stebėti talentingų čiuožėjų pasirodymus projekte „Liepsnojantis Kalėdų ledas“. „Švyturio areną“ šį sezoną aplankys ir vienas originaliausių pasaulio cirkų „Mama Afrika“, žadantis tikrą jausmų šventę, nepakartojamą Afrikos muziką ir šokius. Mažuosius žiūrovus į areną kvies nesenstantis ir visų mylimas „Tele Bim–Bam“ kolektyvas kartu su prestižiniu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru. Arenoje skambės geriausios, per daugiau nei du dešimtmečius sukauptos „Tele Bim–Bam“ dainos.

Gruodžio mėnesį uostamiestyje šventinį koncertą savo gerbėjams surengs auksinis „Smokie“ balsas Chris Norman su grupe ir vienas iš legendinės grupės „The Gipsy Kings“ įkūrėjų, daugelio grupės hitų bendraautorius Chico su savo grupe – „Chico & The Gypsies“.  Naujuosius metus arena tradiciškai kvies sutikti su olimpine „Žuvėdros“ šokėjų komanda, kasmet Klaipėdoje pristatančia išskirtines koncertines programas.

„Tai – anaiplot ne visi renginiai, kurie šį sezoną džiugins žiūrovus. Šiuo metu dėl kai kurių pasirodymų dar vyksta derybos, tačiau drąsiai galima teigti, kad  trečiasis „Švyturio arenos“ sezonas bus toks pat karštas kaip pernykštis ir sulauks didžiulio žiūrovų dėmesio“, – kalbėjo  arenos renginių vadovas R.Ambrulaitis.

Intensyvus sezonas

Praėjusių metų sezonas „Švyturio arenoje“ buvo turtingas intensyvia veikla ir garsių Lietuvos bei užsienio muzikantų pasirodymais. Arenoje įvyko 65 renginiai, kai kurie iš jų tęsėsi kelias dienas. Renginiuose apsilankė daugiau nei 160 tūkstančių žiūrovų.

„Vienintelė Vakarų Lietuvoje arena yra universali. Miestiečiai galėjo apsilankyti ne tik muzikiniuose koncertuose, bet ir sporto renginiuose, ledo bei cirko pasirodymuose. „Švyturio arena“ – krepšinio klubo „Neptūnas“ namų arena. Galime pasidžiaugti, kad palaikyti savo komandą ateidavo kaskart vis daugiau krepšinio aistruolių ir fanų. Praėjusį sezoną „Neptūno“ varžybas stebėjo beveik 50 tūkst. žiūrovų. Arenoje taip pat vyko FIBA pasaulio jaunių merginų iki 19 metų krepšinio čempionatas“, – kalbėjo arenos direktorė Jolita Krickė.

Uostamiesčio arenoje per antrąjį sezoną buvo surengti 25 koncertai, 5 cirko pasirodymai, 2 renginiai ant ledo  ir 2 privatūs renginiai. Rekordiško žiūrovų skaičiaus – daugiau nei 7 000 gerbėjų sulaukė grupė „Sel“. Žmonės plūdo į Rusijos atlikėjų F.Kirkorovo, Laimos Vaikulės, Valery Meladzės, Elenos Vaengos, Boriso Moisejevo pasirodymus. Ypatingo dėmesio sulaukė jubiliejinis maestro Stasio Povilaičio koncertas ir klaipėdiečių simpatijas užkariavę grigališkojo choralo virtuozai grupė „Gregorian“.

Išskirtinis dėmesys klubo nariams

Kaip ir kasmet, naują sezoną pradedanti „Švyturio arena“ kviečia įsigyti „CSC Telecom“ klubo narystę,  jos savininkui suteikiančią išskirtinį aptarnavimą ir galimybę renginiuose lankytis už mažiausią kainą.

„Šį sezoną klubo nariams turime gražią dovaną – krepšinio komandos „Neptūnas“ namų rungtynes arenoje klubo nariai galės stebėti nemokamai. Be to, šiemet, be kitų privilegijų, kortelės turėtojai galės dalyvauti 5–ių arenos partnerių nuolaidų programoje. Nuolaidas klubo nariams suteiks restoranas „Viva La Vita“,  grožio salonas „Deivė Izidė“, sporto klubas „Klaipėda Gym“, golfo aikštynas „National golf resort“, valymo paslaugas teikianti įmonė „RCC“,  – naujienas pristatė „Švyturio arenos“ direktorė J. Krickė.

Klubo nariai gali mėgautis atskiru įėjimu į areną, asmenine Klubo kėde bei erdve, į kurią patenka tik klubo nariai, atskira rūbine, baru bei specialia automobilių stovėjimo aikštele.

Išskirtines privilegijas suteikianti metų narystė klube kainuoja 699 Lt. Klubo narių skaičius yra ribotas.

Daugiau informacijos: www.svyturioarena.lt

Užs. 1154974



NAUJAUSI KOMENTARAI

Švyturio arenos pastovi lankytoja - beprotiško garso auka

Švyturio arenos pastovi lankytoja - beprotiško garso auka portretas
Nebenorime eiti į mėgstamus koncertus vien dėl nenormaliai sureguliuoto garso, tiesiog nepakeliamas garsas.Kiek galima prašyti ir piktintis.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
SEZONAS BUS "KARŠTAS', JEI APSIVILKSIME KAILINIUS AR ŠIEKTIEK PAŠILDYSITE PASTATĄ. MANE JAU ŠIS PASTATAS SU SAVO SPEKTAKLIAIS IR TEATRAIS PRARADO.NEESU SPORTO FANAS.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių