Prieš koncertinį turą „Pikaso“ nariai pasipuošė naujomis tatuiruotėmis

  • Teksto dydis:

Jau netrukus jubiliejinį koncertinį turą „18“ pradėsiantys grupės „Pikaso“ nariai, pateisindami grupės vardą, savo kūnus pagražino naujais piešiniais. Tatuiruotėmis pasipuošė Valdas ir Rokas. Kiekviena iš tatuiruočių turi savitas vaikinams svarbias reikšmes.

Valdas naująja tatuiruote paslėpė prieš tai buvusią. Iš senosios tatuiruotės liko tik vienas elementas – aitvaras. Jis simbolizuoja keturis visatos elementus: ugnį, vandenį, orą ir žemę bei jos žmones.

„Naująją tatuiruotę sugalvojau ir nupiešiau aš pats. Tatuiruočių meistrui liko tik viską perkelti adata ant rankos. Dabar tą patį aitvarą tarsi begalybės ženklu jungia dvi salos, link kurių valtyje plaukia žmogus. Gali būti, kad tai aš pats”, – pasakojo Valdas.

Tiesa aplink vaikino ranką taip pat išpiešta ir apyrankė, kurioje išgraviruoti gyvenime jam svarbūs dalykai. Valdas pasiliko ir kelias tuščias erdves, kad galėtų jas užpildyti gyvenime nutikus kažkam svarbaus.

„Šią tatuiruotę sugalvojau labai spontaniškai ir greitai. Mintis šovė ir eskizą nupiešiau per 10 minučių. Ateityje planuoju visą ranką užpildyti tatuiruotėmis”,  – atviravo „Pikaso“ narys.

Kito grupės nario Roko tatuiruotė turi kiek kitokią – sentimentalią reikšmę.

„Šita tatuiruotė yra skirta mano močiutės atminimui. Ji visada liks mano širdyje ir visos tatuiruotės, kurios atsiras ant šios rankos bus skirtos jai. Tai vienas brangiausių mano žmonių, su kuriuo buvome labai artimi. Su močiute prabėgo mano vaikystė, paauglystė, užaugau ir esu toks, koks esu, būtent jos dėka. Ji man buvo kaip mama ir aš esu jai labai dėkingas už visas kartu praleistas akimirkas. Šeima man yra didžiausia vertybė”, - tatuiruotės simboliką atskleidė Rokas.

Vaikinai džiaugiasi atradę laiko papuošti kūnus naujomis tatuiruotėmis, mat šis metas itin įtemptas – vyksta paskutiniai pasiruošimo darbai koncertiniam turui.

Jubiliejiniai „Pikaso“ koncertai „18” vyks:

Spalio 28 d. – Klaipėdos koncertų salėje;

Lapkričio 11 d. – „Renginių oazėje“ Kaune;

Lapkričio 18 d. – koncertų salėje „Saulė“ Šiauliuose.


Šiame straipsnyje: Pikasogrupė Pikaso

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nepatinka

Nepatinka portretas
kaip taip visur kišamas toks savo kūno žalojimas.Jį Dievas davė ne tam kad kaip ant gatvės tvoros visokius kringelius rašinėtum..Biiiizni reklamuoja..

baisu

baisu portretas
kaip bus maziuje tuos tatiuruotes atrodys slksciai, dabar tik isnaudojimas prodiuseriams i kisenes

nekenčiu

nekenčiu portretas
kūno darkymo
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių