Savaitgalį Klaipėdoje – romantikos užtaisas

Savaitgalį uostamiestyje netrūks jausmų. Šeštadienį klaipėdiečiai rinksis į pasimatymų popietę, o sekmadienį visi norintieji galės atnaujinti santuokos įžadus.

Ši savaitė uostamiestyje finišuos romantiškomis gaidomis.

Šeštadienį 16 val. Klaipėdos viešojoje I.Simonaitytės bibliotekoje vyks ketvirtoji pasimatymų popietė.

Renginio organizatorius, studijos "Grock" vadovas Linas Švirinas teigė, kad minėtas renginys kartu yra ir provokacija, mat pagrindinis jo tikslas – pasimatymų kultūros sklaida.

Pašnekovas tvirtino, kad kasmet renginiu siekiama nustebinti, tačiau šiemet nuspręsta pakartoti tai, kas jau patikrinta.

"Pagalvojome, kad reikia šiek tiek keisti požiūrį. Geri dalykai neturi stebinti, jie kuo dažniau turi lydėti mus kasdieniame gyvenime", – kalbėjo L.Švirinas.

Pasimatymų popietės metu susirinkusieji savo mylimiems žmonėms skaitys gražiausias eiles, taip pat simpatijoms bus galima atlikti dainą.

"Antroje pasimatymų popietėje buvo toks neplanuotas įvykis – vienas vaikinas paėmė mikrofoną ir išpyškino V.Šekspyro sonetą. Šis renginys yra be griežto scenarijaus ir visi dalykai, kurie gali atsitikti, bus provokuojami", – dėstė L.Švirinas.

Šiame romantiškame fone skambės ir studijos "Grock" muzikantų atliekama muzika.

Emocijų netrūks ir sekmadienį. Tądien po 10 val. vykstančių vaikų pamaldų organizuojama santuokos įžadų atnaujinimo ceremonija.

Pastebima, kad šio renginio metu tvyro itin stipri ir emocionali atmosfera. Santuokos įžadų atnaujinimas, kaip ir pasimatymų popietė, vyks jau ketvirtą kartą.

Pernai ir užpernai vienu metu įžadus atnaujino po maždaug pusšimtį porų. L.Švirinas patikino, kad poroms nėra taikomi jokie apribojimai.

Abu šie renginiai siejami su artėjančia Tarptautine šeimos diena. Simboliškas atsitiktinumas – šeštadienį bus minima ir meilės deivės Mildos diena.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių