Šeštadienį duris atvers „Kalėdų Senelio namelis“

  • Teksto dydis:

Šie metai Klaipėdos lėlių teatrui išskirtiniai: pavasarį įvyko net dviejų spektaklių premjeros, rudenį – pirmoji lietuviška lėlių teatro vitrina „Materia magica LT“, o vasarą teatras dėl rekonstrukcijos darbų paliko fachverkinį namelį Vežėjų g. 4 ir persikėlė į naujas patalpas Turgaus g. 9.

Teatro žmonės ir spektaklių lėlės greitai užpildė buvusio banko patalpas savo lėlių teatro magija ir naujasis teatras tapo dar vienais jaukiais namais.

Naujuose namuose gruodį įsikurs ir vaikų mylimas Kalėdų Senelis. Iš pradžių griežtai atsisakęs palikti mažąjį namelį, po to netikėtai persigalvojęs ir nuo tada vis karščiau svajodamas apie artėjantį gruodį, Senelis entuziastingai kūrė įvairiausius planus planelius, kaip kuo kūrybiškiau išnaudoti naujos teatro erdvės privalumus. Jau devintus metus iš eilės tradiciškai duris atversiantis „Kalėdų Senelio namelis“ kasmet džiugina savo nuoširdumu, tačiau kokia bus šių metų tema, Kalėdų Senelis griežtai atsisakė atskleisti. Vis dėlto, Senelis patikino, kad bus labai įdomu, labai smagu ir labai netikėta. Taip pat akcentavo, kad yra labai visų pasiilgęs ir nekantriai laukia susitikimo su vaikais bei jų tėveliais.

Paslapties neišdavė ir Kalėdų Seneliui padėti viską organizuoti sutikusi teatro režisierė Gintarė Radvilavičiūtė: „Ne taip svarbu, kokia yra šių metų „Kalėdų Senelio namelio“ tema – daug svarbiau, kad tai galimybė susitikti, bendrauti, būti, kartu ieškoti. Esmė yra ne atsakymas, o ėjimas link jo: Kalėdos – tai metas, kai po žiemos tamsos ateina saulė; miršta senieji metai, prasideda naujieji. Kalėdų Senelis yra tarsi tos šviesos nešėjas, šviesos perdavėjas. Bet juk ir mes visi esame šviesos nešėjai ir perdavėjai – gerumo, geros nuotaikos esmė yra mumyse, visa kita yra tik priemonės tą esmę pažadinti, pastebėti.“

„Kalėdų Senelio namelis“ duris atvers jau gruodžio 8 d. Akimirkomis iš „Kalėdų Senelio namelio“ pasidalinsime visai netrukus! Sekite naujienas Klaipėdos lėlių teatro feisbuko paskyroje.

Artėjančių švenčių proga padovanokite savo artimiesiems nuostabias patirtis Klaipėdos lėlių teatre!

Bilietus galite įsigyti www.tiketa.lt arba Klaipėdos lėlių teatro kasoje.

Tel. nr. pasiteirauti: 846239932

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Urte

Urte portretas
Mano eilerastukas seneliui "Seni,seni besmegeni kur tu vasara buvai,kad i musu maza kiema tik dabar atkelevai.Tavo rankoj sluotos kotas,tavo maisas baisiai storas.Senini ,seni besmegeni ar tau gera cia pas mus?"
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių