Smiltynėje prasideda Vasaros paplūdimio festivalis

Šeštadienį pajūryje pirmą kartą rengiamas Vasaros paplūdimio festivalis, skirtas Klaipėdos miesto gimtadieniui paminėti.

Renginio organizatoriai prašo žmonių supratingumo ir kantrybės – prie centrinės gelbėjimo stoties bus įrengtos sporto aikštės, tad pasyviam poilsiui siūloma rinktis kitą vietą.

Nemokami, įvairaus pobūdžio renginiai vyksta prie Smiltynėje esančios centrinės gelbėjimo stoties. Organizatorių skaičiavimu, festivalyje dalyvauja apie 700 Lietuvos ir užsienio sportininkų.

Miestiečiai turi progą ne tik iš arčiau pamatyti ir palaikyti šešių sporto šakų sportininkų varžytuves, bet ir patys išbandyti savo jėgas smagioje pramogų zonoje.

Tarp rengiamų sportinių varžybų – paplūdimio tinklinio, futbolo, rankinio turnyrai, vaikų ir jaunučių paplūdimio regbio čempionatas, atviras Lietuvos paplūdimio imtynių čempionatas, "Cross train, be fit" judesių rungtys.

Vyks ir pramoginės varžybos, skirtos miesto gyventojams ir svečiams.

Festivalio lankytojai gali išbandyti dartbolą, pripučiamą stalo futbolą, dalyvauti estafetėse – gelbėjimo rato, bocmano bato metime ar inkaro tempime.

Laukia ir daug pramogų, į kurias įsitraukti klaipėdiečiai kviečiami šeimomis.

Į paplūdimį buvo atgabentas didelis, trijų metrų aukščio dartbolas, į kurį dalyviai turės taikyti lipniu kamuoliu, taip pat organizatoriai žadėjo pastatyti pripučiamą stalo futbolą. Aikštėje žmonės taps figūromis futbolininkais. Nuotaikingo ir intriguojančio žaidimo metu dvi komandos spardo kamuolį ir stengsiasi įmušti kamuolį į savo varžovo vartus.

Atvykusiųjų į Smiltynę laukia ir netradicinės jūrinės tematikos estafetės suaugusiesiems ir vaikams. Mat į šventę įsijungė ir priekrantės žvejai, kurie pasiūlė savo atrakcijų.

Keltais į Smiltynę sportininkai gali naudotis nemokamai, tačiau gyventojams kelionės išlaidas teks padengti patiems.

Festivalio organizatoriai priminė, kad nepatogumų gali turėti tie žmonės, kurie šeštadienį ketina gulėti pliaže. Poilsiautojų prašoma supratingumo ir kantrybės, nes apie 700 metrų atstumu nuo centrinės gelbėjimo stoties bus įrengtos sporto aikštės.

Nuotaikingas renginys vyks visą dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYBĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių