Uostamiesčio parke – rudens linksmybės

Miesto Jūros parke šį šeštadienį vyks tradicinė Rudens linksmybių šventė, kurioje netrūks muzikos, šokių, geros nuotaikos ir dovanų.

Kasmet laukiamą, pasiilgtą ir gausų uostamiesčio gyventojų būrį suvienijantį renginį organizuoja dienraštis "Klaipėda" ir visuomeninis judėjimas "Klaipėdieti, atgaivink savo miesto parką".

Šeštadienį 13 val. visi keliai ves į buvusį Klaipėdos poilsio parką. "Norime kurti naujas ir tęsti senas tradicijas. Esu įsitikinusi, kad parkas yra ta vieta, kurioje jaučiamas tvirtas ryšys su miestu, gamta ir žmonėmis. Tikime, kad ir šį savaitgalį bus linksma: parke nestigs šokių, dainų, žaidimų, o kiekvienas norintis galės susidraugauti su kitais atėjusiais", – teigė visuomeninio judėjimo vadovė Jolanta Norkienė.

Anot jos, į Rudens linksmybių šventę kviečiamas kiekvienas: vaikai, jų tėvai, senjorai ir visi parkui bei gamtai neabejingi žmonės.

"Kamet renginys – labai laukiamas. Nemažai miestiečių jau tapo nuolatiniais šventės dalyviais. Manęs dažnai klausia, ką atsinešti į šventę. Nereikia nieko, svarbiausia – gera nuotaika ir šypsena", – pabrėžė J.Norkienė.

Dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė vylėsi, kad šeštadienis bus saulėtas ir šiltas.

"Renginio dalyviai bus vaišinami karšta arbata ir apdovanoti šauniais prizais: vaikiškais žurnalais, knygomis. Džiaugiamės, kad šeimoms ir buvimui kartu skirtą renginį ves Juozas Liesis. Pats būdamas klaipėdietis, mylintis savo miestą, jis mielai sutiko prisijungti prie pramogautojų", – sakė M.Saltonė.

Visi norintys galės patriukšmauti mušdami būgnus kartu su studijos "Grock" auklėtiniais. Šventėje pasirodys "Yamaha" muzikos mokyklos vaikai bei Klaipėdos moksleivių saviraiškos centro šokių kolektyvas "Brigantina". Šurmuliuos ir į kūrybines dirbtuves kvies Klaipėdos lėlių teatro žmonės bei lėlės: smalsuoliai bus mokomi patys pasidaryti lėles.

Kasmetės Rudens linksmybių šventės svečių laukia ir žaismingas dienraščio "Klaipėda" žaidimas "Pagauk naujieną", kurio metu kiekviena šeima galės tapti improvizuota redakcija, turėsiančia kuo greičiau surinkti parke pasislėpusias karščiausias žinias.

Dvi greičiausios ir žaismingiausios šeimos bus apdovanotos dienraščio "Klaipėda" prenumeratomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiande

tiande portretas
Švenčių laikas, niekada nebūna priderintas prie vaikų pietų miego. Spektakliai prasideda 12 arba 13 val. renginiai taip pat. Neprisiderinsi prie visų, vieni vaikai miega valandą, kiti keturias. Nepamirškim, kad ruduo ir anksti vėsta oras, bei temsta. Manau laikas idealus

Tėtis

Tėtis portretas
Pradžia 13 val.? Laikas netinkamas ikimokyklinio amžiaus vaikams, darželinukai tokiu metu miega pietų miegą...

Neaisku - klaidinga

Neaisku - klaidinga portretas
Tai jis jau nebe kar kar parkas????
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių