Uostamiestyje – E. Nyork knygos pristatymas

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje gimusi ir augusi, šiuo metu Airijoje gyvenanti rašytoja Edita Nyork uostamiestyje pristatys pirmąją savo novelečių knygą "Pasaulis kavos puodelyje".

"Tai trumpų prozos kūrinėlių – novelečių, atsiradusių iš nuoširdaus susimąstymo ir, galima sakyti, dienoraštinio poreikio pasidalinti savo mintimis, knyga, - apie savo pirmąją knygą pasakoja jauna, bet kritikų vertinimu itin perspektyvi rašytoja E. Nyork. - Visos knygoje sudėtos noveletės yra labai skirtingos, bet visos jos - tai tikros istorijos, išgyventos mano pačios, ar kitų žmonių. Tai istorijos apie mus visus, apie mus supantį pasaulį, meilę,meilę, ištikimybę, svajonės siekį, ryšį su artimaisiais, skyrybas. Viena jų sujaudins skaitytoją iki ašarų, kita gi - privers skaniai pasijuokti."

E. Nyork teigia net neabejojanti, kad bent vienoje knygos "Pasaulis kavos puodelyje" noveletėje skaitytojai atpažins save.

"Na o jei bent vienas žmogus visoje knygoje ras tą vienintelį sakinį, kuris įkvėps jį gyvenimui - mano svajonė bus išsipildžiusi!", - pažymi E. Nyork.

Editos Nyork novelečių knygos "Pasaulis kavos puodelyje" pristatyme įvyks ketvirtadienį, liepos 24 d., 19 val., SKY 21 terasoje (Naujojo Sodo g. 1A, Klaipėda).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gražus gražaus žmogaus matymas visko, kas mus supa. Sėkmės, rašant antrą knygą, Edita
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių