Uostamiestyje klegėjo šventė Šeimos pramogų uostas

Šeštadienio popietę pajūryje klegėjo vaikų balsai – Melnragėje šeštą kartą vyko šventė, pavadinta  Šeimos pramogų uostas.

Prieš vidurdienį nuo prekybos centro „Studlendas“ bėgte pasileido margas būrys vaikų ir suaugusiųjų. Draugiška beveik 100 klaipėdiečių vora įveikė dviejų kilometrų atstumą iki Melnragės centro. Čia kiekvieno bėgiko laukė ovacijos ir medaliai.

Kai visi šeimų bėgimo dalyviai pasiekė finišą, prasidėjo didžioji šventė.

Šunų mylėtojai galėjo paglostyti „Linksmųjų pėdučių“ augintinius, dalyvauti loterijoje be pralaimėjimo, kurios metu surinktais pinigais ketinta sumokėti už maistą beglobiams keturkojams.  Vaikai ir jų tėveliai susėdo ant pledų ir stebėjo šokio teatro „Padi dapi fish“ spektaklį „Lopšinė“ bei klounų teatro „Dulidu“ programą.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai kvietė vaikus atsakyti į klausimus saugaus eismo tema ir už teisingus atsakymus dovanojo dovanas.

Mažieji taip pat dalyvavo loterijose, fotografavosi su policininkais bei jų simboliu Amsiumi.

Šventėje buvo daug linksmų užsiėmimų. Nuspalvinti vaikų veidukai tapo panašūs į linksmų žvėrelių snukučius, daugelis mažųjų margino rankas nuplaunamomis tatuiruotėmis, piešė ant vandens, vėlė veltinius, mokėsi groti būgnais, šokinėjo ant batuto, fotografavosi, varžėsi važiuodami paspirtukais, vaišinosi, šoko, dainavo, šėliojo.

Visa tai vaikai darė drauge su tėvais. Saulės nutviekstoje Melnragės aikštėje buvo linksma ir šilta nuo šypsenų, meilės, bendrystės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
aciu uz svente
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių