Uostamiestyje rungėsi jaunieji šokio talentai

Šeštadienį Klaipėdoje susirungė augantys šokio talentai. Respublikinio šokių konkurso metu daugiau nei 200 šokėjų ne tik varžėsi skirtingose amžiaus grupėse, bet ir dovanojo nuotaikingus pasirodymus savo mamoms artėjančios Motinos dienos proga.

Šeštadienį Klaipėdos „Akropolyje“ gyvybės buvo itin daug – čia nugriaudėjo gausybę dalyvių bei žiūrovų sukvietęs respublikinis šokių konkursas „Augantys talentai“.

Konkurso organizatorė laisvalaikio klubo „Aerobikos uostas“ direktorė Loreta Vitkevičienė teigė, kad konkursas buvo skirtas ir artėjančiai Motinos dienai, todėl į sceną lipę jaunieji šokėjai pasirodymus skyrė savo mamoms ir taip jas pasveikino iš anksto.

L.Vitkevičienės teigimu, konkurse iš viso dalyvavo apie 250 dalyvių iš Klaipėdos, Gargždų, Kretingos, Šilutės, Šiaulių, Raseinių.

Konkurso scenoje buvo galima išvysti įvairaus amžiaus šokėjus – nuo darželinukų iki paauglių.

Todėl visas gausus būrys talentų buvo suskirstytas į keturias skirtingas kategorijas pagal amžių: „Mažylių“ grupėje varžėsi darželinukai, grupėje „Vaikai I“  – 1-2 klasių moksleiviai, „Vaikai II“ – 3-4 klasių moksleiviai, o grupėje „Jauniai“ – 5-8 klasių mokiniai.

Kiekvienoje grupių buvo renkami trijų prizinių vietų laimėtojai, kuriems buvo įteiktos laimėtojų taurės, diplomai, rėmėjų prizai.

Tiesa, be apdovanojimų neliko ir prizinių vietų nepelniusieji – kiekviena dalyvavusių šokių grupių buvo pagerbta skirtingomis nominacijomis ir gavo medalius, rėmėjų prizus bei dalyvio statulėlę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalyvė

Dalyvė portretas
Puikus renginys, likome labai patenkinti!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių