Vasaros stovykloje pradinukai taps unikalaus šokio filmo kūrėjais

  • Teksto dydis:

Ar norėtum sukurti dar niekur nematytą šokio filmą ir jame nusifilmuoti? O gal susipažinti su tikrais aktoriais, išmokti scenos gudrybių bei paslapčių? Na, o koks filmas be kostiumų ir grimo? O kokia šokio stovykla prie jūros be maudynių, juoko, šokio, gerų emocijų ir neišdildomų įspūdžių?

Liepos 2–9 dienomis šokio teatro „PADI DAPI Fish“ šokio pedagogės Inga Kuznecova ir Laura Geraščenko kviečia visus 1–4 klasių moksleivius į savaitinę šokio stovyklą, kurioje mažieji kūrėjai susipažins su kino bei teatro užkulsiais. Vadovaujami profesionalų: dailininko, aktoriaus, mimo, kino operatoriaus, šokėjų vaikai išbandys save per skirtingas meno disciplinas ir taps stovyklos šokio filmo šokėjais, aktoriais, režisieriais, grimeriais ir t. t.

Stovyklos tikslai – atskleisti kiekvieno individualius talentus, brandinti meną suprantančią ir vertinančią asmenybę, skatinti savistabą ir saviraišką bei įdomiai ir prasmingai leisti atsotogas.

Stovykla vyks pušų apsuptoje stovyklavietėje „Žiogelis“ (Molo g. 73, Klaipėda). Stovykla vyks visą savaitę, su nakvyne ir maitinimu.

Plačiau apie stovyklą: "Facebook" paskyroje.

Registracija čia.

Telefonai apsiteiravimui: +37061299765, +37068529329.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių