Zumbą šokančios moterys Gargžduose ryžosi maratonui

Šeštadienį Gargžduose būrys moterų dvi valandas be pertraukų šoko zumbą. Toks maratonas nėra didžiausias išbandymas entuziastėms, kai kurios jų tai vadina eiline treniruote.

Lietuvoje zumba sparčiai populiarėja. Apie tai byloja kiekviename mieste vykstančios treniruotės.

Kovo 18 dieną 13.30 val. į Gargždų „Kranto“ gimnaziją susirinko 65 moterys ne tik gyvenančios tame pačiame mieste, bet ir iš Klaipėdos, Priekulės, Šiaulių bei kitų Žemaitijos vietovių.

Treneris Dovydas Veiverys šį kartą pakvietė kolegą iš Lenkijos Jaceką Pachowskį, kuris yra tarptautinis zumba fitnes treneris.

„Moterys ateina į treniruotes norėdamos nuplauti dienos nuovargį ir atsikratyti streso, išmokti ritminga judėti bei numesti svorio. Kiekvienas treneris turi savo braižą, pakviesdamas kolegą norėjau parodyti moterims jo braižą. Jis tikrai yra unikalus, – kalbėjo D.Veiverys. – Daug keliaujo po pasaulį, esu dirbęs su įvairių tautų moterimis ir galiu pagirti lietuves – mūsų moterys yra labai emocingos, moka atsipalaiduoti.“

Į maratoną susirinko moterys nuo 16 iki 60 metų.

Salėje tvyrojo laukinės aistros emocijos, moterys ir merginos šokdamos šūkčiojo, neslėpdamos patiriamo dėl smagių šokių pasitenkinimo. Dviejų valandų maratonas pareikalavo iš jų nemažai ištvermės ir suteikė daug džiaugsmo.

Per metus surengiami keli maratonai, organizuojamos ir vasaros stovyklos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asta

Asta portretas
Gargžduose vyksta Kranto mokykloje

As

As portretas
Kur vyksta zumbos treniruotes Gargzduose?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių