Advokatas tikina, kad Eglė Jackaitė tapo suokalbio auka

Nuteista aktorė Eglė Jackaitė į jos bylos nagrinėjimą apeliacine tvarka Klaipėdos apygardos teisme neatėjo. Nuteistosios interesus atstovavo garsus advokatas.

Trečiadienį teismas nusprendė, kad skundas bus nagrinėjamas neatnaujinant teisminio tyrimo. Tai yra E.Jackaitę teisme atstovaujančio advokato Rimo Andrikio prašymas dar kartą apklausti buvusį jos sugyventinį Karolį Malinauską ir įmonės, kurioje fiktyviai buvo įdarbinta aktorė, direktorę, buvo atmestas.

Skundo prašyta panaikinti apkaltinamąjį nuosprendį ir E.Jackaitę išteisinti. Advokatas R.Andrikis dėstė argumentus, tikindamas, jog nepagrįstai patikėta nekilnojamojo turto įmonės direktore Erika Kabečiūte bei tinkamai neapklaustas K.Malinauskas.

Teismas tikintas, kad K.Malinauskas pasinaudojo E.Jackaite ir ją apgavo, paimant didesnę nei reikėjo būstui pirkti paskolą. Tikinta, kad tikrieji kaltininkai būtent šie du žmonės, o E.Jackaitė tapo jų suokalbio auka.

Skundo netenkinti prašė E.Kabečiūtės gynėjas ir valstybės kaltintojas. Prokuroras labai detaliai atrėmė kiekvieną R.Andrikio argumentą ir prašė skundo netenkinti.

Ką nuspręs teismas, paaiškės balandžio 19 dieną. Jeigu apkaltinamasis nuosprendis liktų nepakeistas, jis įsiteisėtų tą pačią dieną, nors jį paskųsti dar liktų dar viena galimybė.

Kalta pripažinta E.Kabečiūtė nuosprendžio neskundė. Teismo sprendimas tenkino ir prokuratūrą.


Šiame straipsnyje: Eglė Jackaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Juokas

Juokas portretas
Oi, kaip "GAILA" APGAVO JACKAITĘ, nejuokinkit. Ji gali bet ką apgauti. Kokia apsimeta teisuole. Čia antroji Baukutė. Žiūri į akis ir meluoja, labai gerai vaidina savo rolę.

x

x portretas
Pradžioje per TV aiškino pati, kad padariau gerą sandėrį ir todėl sumokėjo gerą atlyginimą, kai nepasisekė, man atrodo viską užmiršo.

advo

advo portretas
toks jau advokato darbas - gelbėt kliento kailį nuo bausmės. Pelnytos ar ne - ne jo reikalas...
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių