Aikštelę atlaisvins sezono pradžiai

Pajūrio poilsiautojų kantrybę bando eismas remontuojamu kelio ruožu iš Melnragės į Girulius. Maža to, Pamario gatvę rekonstruojantys darbininkai kelmais ir gruntu užvertė dalį automobilių stovėjimo aikštelės šalia neįgaliųjų paplūdimio Melnragėje.

Pamario gatvėje verda remonto darbai: iškirsti rekonstrukcijai trukdantys medžiai, o jų kelmai ir keliui tiesti reikalingas gruntas kol kas užima dalį automobilių stovėjimo aikštelės šalia neįgaliųjų pliažo.

Todėl, atšilus orams, skubantieji į paplūdimį jau patyrė tam tikrų nepatogumų.

"Rangovams leista toje aikštelėje sandėliuoti ir kelmus, ir gruntą, nes daugiau jokios kitos vietos tam nėra. Aikštelė sumažėjo, bet ji ne visa užimta, poilsiautojų automobiliams vietos pakaks", – tikino Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Rangovų atstovas Vilius Černeckis pažadėjo, kad per gegužę medžių kelmai turėtų būti susmulkinti ir išvežti.

"O toliau viskas priklausys nuo oro, jei jis bus palankus, įrenginėsime kelio ruožus, kur panaudosime dabar aikštelėje sandėliuojamą gruntą, nes kur nors kitur jo laikyti nėra galimybių. Dabar vieną kelio pusę per mėnesį pabaigsime ir imsimės antrosios. Kelią praplatinsime, įrengsime saleles prie įvažų, kad sukantys automobiliai nestabdytų eismo", – teigė V.Černeckis.

Iš viso remontuojamas pajūrio ruožas suskirstytas į keturis rekonstrukcijos etapus. Dabar vyksta antrasis. Jo metu darbai apims visą Pamario gatvę iki pat miesto ribos. Planuojama, kad čia bus įrengta apie 400 automobilių stovėjimo vietų, sutvarkyta likusi infrastruktūra.

Antrajam etapui įgyvendinti skirta apie 4 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sezonas

sezonas portretas
Aikštelę atlaisvins sezono pradžiai- tai sezonas Klaipėdoje prasideda gegužės 1, jei spręsti pagal tai, kad stovėjimas prie jūros jau mokamas.

Ita

Ita portretas
Negana leido uzaugti medziams aiksteles vidury tai dar ir kelmais uzverte ,po medziais buvo akmeniukai ir puikiausiai galima statyti masinas ,nupjaukite ir isvalykite tuos krumus tuo paciu vazimu primokedami bus daugiau vietos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių