A.Každailevičiaus veiklą tirs komisija

Uostamiesčio meras Rimantas Taraškevičius, atsižvelgdamas į Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos Liberalų sąjūdžio frakcijos pareiškimą  dėl administracijos direktoriaus Aloyzo Každailevičiaus veiksmų nusprendė ne vėliau kaip iki vasario 9 dienos savo potvarkiu sudaryti komisiją pareiškimui išnagrinėti.

Liberalų sąjūdžio frakcija atkreipė dėmesį į tris administracijos sprendimus - buvusio Miesto ūkio departamento direktoriaus Alfonso Šimkaus priėmimą į žemesnes pareigas Turto ir privatizavimo skyriuje pernai spalį, A.Každailevičiaus pasirašytą sutartį su Danės krantinių rekonstrukciją atliekančiu rangovu bendrove „Hidrostatyba“ dėl papildomų darbų už 18 mln. litų ir sprendimą pernai gruodį savivaldybės darbuotojams išmokėti vienkartines priemokas.

Administracijos direktorius A.Každailevičius patikino, jog administracija nė vieno sprendimo nėra priėmusi prieš tai nepasitarusi su teisininkais.

Savivaldybės komisiją sudarys ne mažiau kaip trys skirtingų valstybės ir savivaldybės institucijų bei įstaigų valstybės tarnautojai.


Šiame straipsnyje: Každailevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių