A.Klumbio močiutė: anūkas dar Lietuvoje

Policijos ieškomo šešias gyvybes nusinešusios avarijos kaltininko Artūro Klumbio močiutė tikina, kad anūką matė prieš 2-3 savaites. Moteris įsitikinusi, kad anūkas yra Lietuvoje.

Šilutės rajone, Paulaičių kaime, gyvenanti Zinaida Vanagienė portalui kl.lt šiandien aiškino, kad ji iki šiol nežinojo, jog 28 metų jos anūkas A.Klumbys yra ieškomas policijos.

„Niekas jo neieškojo. Aš apie tai nieko nežinau. Jis ir nemėgino bėgti. Niekada apie tai nėra kalbėjęs. Priešingai, tvirtino, kad nesislėps. Jis atsiras, matyt, kažkur čia. Gal Klaipėdoje, gal kur išvažiavęs“, - žinios apie anūko paiešką sukrėsta kalbėjo Z.Vanagienė.

Močiutė aiškino netikinti, kad anūkas galėjo išvykti į užsienį.

„Jis neturi pas ką važiuoti, jokių giminių, visi jau išmirę. Tėvas jo prasigėręs. Jis teturi pusseseres, kurios gyvena čia Lietuvoje“, - aiškino Z.Vanagienė.

Močiutė tikino, kad anūką matė prieš 2-3 savaites. A.Klumbys esą rūpinosi sergančia motina Laima Klumbiene.

„Jis nėra blogas vaikas, tik, kad taip nervus gadina tas nutikimas su juo. Nemačiau aš tos avarijos, nemačiau ir teismo. Tik iš nuogirdų žinau“, - kalbėjo A.Klumbio močiutė.

Paskutiniu metu A.Klumbys močiutę lankė retai, tačiau pasirodęs nupirkdavo maisto, reikalingiausių buities reikmenų. Kartu su motina Paulaičiuose gyveno ir A.Klumbio mama L.Klumbienė. Moteris turi negalią, šiuo metu ji yra medikų globoje.

„Labai nekalbus buvo, toks uždaras. Nieko nepasakodavo. Bet sakė, kad nesislėps. Tikino, kad jau artėja laikas važiuoti į koloniją“, - tikino moteris.

Neva paskutinį kartą lankęsis Paulaičiuose A.Klumbys močiutės paprašė patalynės.

„Susidėjo antklodę, daviau užvalkalą, prašė paklodės. Jis jau ruošėsi, juk žinojo kas jo laukia. Sakiau jam, kad iš anksto pasirūpintų reikalingiausiais daiktais“, - kalbėjo Z.Vanagienė.


Šiame straipsnyje: artūras klumbys

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių