Aludario sūnui M.Matulevičiui – belangės grėsmė

Klaipėdos miesto apylinkės teismas sugriežtino pramogų komplekso „HBH“ įkūrėjų Juozo ir Rados Matulevičių sūnui Matui bausmę už miesto centre sukeltą avariją.

37 kartus už eismo taisykles baustas 29-erių M.Matulevičius už motinai priklausančio automobilio vairo sėdo net neturėdamas teisės vairuoti automobilį. Būdamas girtas vyras miesto centre prieš metus skriejo taip, kad automobiliu nutrėškė kelis Pilies tilto apšvietimo stulpus, o sustojo tik mašinai pakibus ant pėsčiųjų šaligatvio bortelio.

Klaipėdos apylinkės teismo už šią avariją M.Matulevičius buvo nubaustas 5,3 tūkst. litų bauda.

„Teismas tą kartą neatsižvelgė į tai, kad buvo padarytas pakartotinas nusižengimas. Jam teisė vairuoti automobilį yra atimta. Mano žiniomis, jis nėra išlaikęs vairavimo egzamino. Tačiau avarija buvo sukelta vienoje judriausių miesto gatvių, juk galėjo nukentėti ir praeiviai“, – sakė Klaipėdos kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis.

Kelių policijos biuras skundė M.Matulevičiui skirtą nuobaudą.

Klaipėdos apylinkės teismas patenkino Kelių policijos biuro skundą ir M.Matulevičiui skyrė 5,3 tūkst. litų baudą bei jam skyrė 25 arešto. Taip pat nuspręsta konfiskuoti automobilį, kuriuo buvo sukeltas eismo įvykis.

Teismo sprendimas įsigalios po 20 dienų. M.Matulvečius turi teisę teikti apeliaciją.


Šiame straipsnyje: Matas Matulevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

asta

asta portretas
tai visa laime, kad zmoniu tuo metu nebuvo!

Pagarba

Pagarba portretas
Pagarba principingiems policijos pareigūnams ir didžiulė gėda pirmajam teismui.

šančiai

šančiai portretas
Juozai,per daug litų pacanui duodi-matai kad išprotėjas.
VISI KOMENTARAI 8

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių