„Amberton“ boulingo taurė – įmonių svajonė

„Amberton“ taurės įmonių boulingo turnyrą mes rengiame tam, kad geriausi partneriai galėtų  susiburti neformalioje aplinkoje, aktyviai, linksmai, maloniai praleistų laiką, pabendrautų. Malonu, kad gera idėja sulaukė bendrovių, įmonių dėmesio“, – pasidžiaugė „Amberton“ viešbučio generalinė direktorė Aistė Matjošaitytė.

Vis labiau populiarėjančiose varžybose triumfavo „Sanitex“ taikliarankiai. Individualiai geriausių vardus pelnė Tomas Preibys iš „Baltic Logistic Solutions“ bendrovės ir Inga Andrijauskienė iš „Švyturio“.

Dėl įspūdingo „Amberton“ trofėjaus susirinko kovoti 14 ekipų, kurias sudarė po 5 narius. Įmonių rikiuotę lėmė jų surinkti taškai per dvi partijas.

Po kvapą gniaužiančių mūšių įtikinamą pergalę šventė „Sanitex“ žaidėjai, surinkę 1283 taškus.

Antrą vietą užėmę „Vakarų laivų agentų“ bendrovės atstovai atsiliko 90 taškų – 1193. Trečias buvo „Švyturio“ penketukas – 1163.

Arti prizininkų buvo „Orion Global PET“ (1158), „Baltic Logistic Solutions“ (1156).

Pirmą kartą įmonių boulingo turnyre rungtyniavę dienraščio „Klaipėda“ atstovai, surinkę 1060 taškų, įgyvendino iškeltą užduotį – pateko į geriausių komandų dešimtuką. O jame ekipas skyrė menkučiai taškų santykiai.

Po varžybų pažiro prizai, dovanos. Komandoms prizininkėms įteiktos dienraščio „Klaipėda“ metinės prenumeratos, bendrovė „Mineraliniai vandenys“ apdovanojo energetiniais gėrimais „Red Bull“, „Švyturys–Utenos alus“ geriausiuosius nudžiugino nealkoholiniu alumi „Go“, Tadas ir Rasa Vilkai visoms komandoms įteikė pakvietimus į „Big Z“ sporto klubą, o „Amberton“ viešbutis prizininkams padovanojo kuponus nemokamai žaisti boulingą „Honolulu“ boulingo klube, kad  galėtų geriau pasirengti ateinančių metų varžyboms.

Pagrindinė pagerbimo akimirka buvo tada, kai „Honolulu“ boulingo klubo, kuris nemokamai suteikė galimybę įmonėms žaisti dvi valandas, vadovas Kęstutis Kibildis įteikė nugalėtojams milžinišką „Amberton“ boulingo turnyro taurę.

Anot K.Kibildžio, tradicija, kviesti įmones į turnyrą, tvirtėja.

„Ir kitąmet lauksime bendrovių darbuotojų prie boulingo takelių, kad jie turiningai praleistų laiką, kad užmirštų rūpesčius mėtydami kamuolius į kėglius. Manau, tradicinėmis tapusias varžybas puoselėsime dar daug metų, todėl laukia dar daug įdomių turnyrų. Kviečiame žaisti boulingą ir gerai praleisti laiką pačiame Klaipėdos centre esančiame „Honolulu“ boulingo klube ir sporto bare ne tik visus klaipėdiečius, bet ir miesto svečius iš kitų Lietuvos kampelių, net užsienio“, – kvietė „Honolulu“ boulingo klubo ir sporto baro vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių