„Anos Kareninos“ žvaigždę iš Klaipėdos paviliojo sostinė

Klaipėdos muzikinio teatro primabalerina Beata Molytė-Kulikauskienė, suspindusi choreografės Anželikos Cholinos spektaklyje "Ana Karenina", ateinančiais metais uostamiestyje bus reta viešnia.

Bent jau artimiausią savo ateitį talentinga šokėja sieja su Vilniumi. B.Molytė-Kulikauskienė neneigė, jog apsispręsti šiam žingsniui paskatino viliojami darbo pasiūlymai.

Nuo vasario 1-osios balerina papildys Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro artistų trupę, taip pat dalyvaus A.Cholinos pastatymuose.

Nors ir prisipažino, jog netrukus visa šeima persikraustys į sostinę, kol kas apie šiuos pokyčius moteris šneka atsargiai.

"Nesakau, kad išvykstu visam, bet negali žinoti, kaip kas bus, viskas labai keičiasi. Dar prieš pusmetį sakiau, kad iš Klaipėdos neišvažiuosiu, tačiau galiausiai situacija susiklostė kitaip. Tiesiog tam tikru metu atsiradau tam tikroje vietoje, o kadangi šokėjams duota ne itin daug laiko būti scenoje, norisi tą laikotarpį panaudoti prasmingai", – prisipažino Beata.

Į gimtąjį savo miestą grįžtanti moteris pasakojo, jog naujojo būsto paieškomis šeima dar neužsiima ir pradžiai glausis pas jos mamą. O ir daiktų krautis, tarstelėjo pašnekovė, kol kas nekyla rankos.

"Matyt, dar pati nesuvokiau, kad faktas įvyko, kad jau paspaudžiau rankas derybose. Be to, atstumas pakankamai didelis, tad kraustymasis nėra labai paprastas reikalas – nesusidėsi visko į vieną rankinę", – šypsojosi moteris.

Kaip patikino Beata, net ir išvykusi į sostinę saitų su uostamiesčiu nutraukti nenorėtų.

"Jeigu tik kvies, dirbsiu ir čia, bandysiu viską derinti. Be to, giliai širdyje tikiu, kad kažkada grįšiu į Klaipėdą", – tikisi šokio scenos žvaigždė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių