Apribojimai Jūrininkų prospekte – po Naujųjų

Kitų metų pradžioje vairuotojų laukia nauji eismo draudimai. Dešimčiai dienų bus uždarytas Jūrininkų prospekto ruožas nuo Šilutės plento iki Bandužių gatvės. Dėl šių apribojimų daugiausia rūpesčių kils sunkiasvoriam transportui.

Jūrininkų prospekto dalis nuo Šilutės plento iki Bandužių gatvės bus uždaryta dėl klojamo kolektoriaus. Dviejų metrų skersmens vamzdis tiesiamas aštuonių metrų gylyje.

Pastarasis drieksis nuo Laisvosios ekonominės zonos iki Jūrininkų prospekto. Būtent nuo jo ir norima pradėti darbus.

Kadangi kolektorius tiesiamas aštuonių metrų gylyje, darbų negalima atlikti betranšėju būdu, tad prireikė uždaryti eismą Jūrininkų prospekte.

Iš pradžių eismą prašyta leisti apriboti septynioms dienoms nuo gruodžio 15 d. Saugaus eismo komisija tam pritarė. Tačiau tai nebuvo padaryta, nes nespėta pasiruošti.

Dabar skelbiama, kad eismas šiame ruože nevyks nuo sausio 2 iki 12 d. Daugiausia rūpesčių, uždarius eismą šioje arterijoje, kils sunkiajam transportui, kuris važiuoja į uostą ir iš jo.

Saugaus eismo komisija pritarė, kad vilkikai būtų nukreipti per Minijos gatvę į Statybininkų prospektą. Tačiau pastarojoje arterijoje naktimis sunkiasvorio transporto eismas yra draudžiamas.

O uostas veiklą vykdo ir tamsiuoju paros metu. Nors Saugaus eismo komisijai siūlyta laikinai panaikinti galiojančius apribojimus Statybininkų prospekte, tam nebuvo pritarta. Teigta, kad tokios priemonės bus svarstomos, jei iš tikrųjų prireiks.

Kol bus draudžiamas eismas Jūrininkų prospekto ruože nuo Šilutės plento iki Bandužių gatvės, kitaip važiuos 11A, 11B, 28, 29 ir 40 autobusai.

Privažiavęs uždarytą arterijos dalį, viešasis transportas apsisuks, grįš į Smiltelės gatvę, toliau riedės Šilutės plentu, kol grįš į įprastą maršrutą.

Šiuo metu vyksta ir Jūrininkų prospekto kapitalinis remontas, dėl kurio taip pat ribojami darbai. Bus atnaujinta arterijos danga, kuri buvo išvagota provėžų, apšvietimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blauzda

Blauzda portretas
O kodėl tą triūbą nebuvo galima pakasti per artimiausias pievas ir pelkes, būtinai reikėjo ten, kur eina judrios gatvės?

x

x portretas
tipo nebuvo galima įrengti 10 dienų kokį laikiną pravažiavimą bent sunkiajam transportui? Tas 10 dienų bus chaosas visiškas. Kažkas nepasidarė namų darbų ir iš anksto nepasiziūrėjo kas per srautai eina Jūrininkų prospektų į KKT, malkų įlankos terminalus... Kris galvos.. oi kris

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Kai tarpušventyje sumažėjo eismas, darbams nespėjo pasiruošti. Po švenčių visi į darbą, vaikai vežami į mokyklas , darželius, uždarys prospekto atkarpą. Matomai kažkam kuo didesnis bardakas, tuo geriau.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių