Ar klaipėdiečiai išdrįs priimti dviračių iššūkį dar kartą?

  • Teksto dydis:

Klaipėdai ir jos gyventojams jau ketvirtą kartą metamas iššūkis – miestiečiai kviečiami dalyvauti tarptautiniame projekte „Europos dviračių iššūkis 2017“.

2016 m. prie šios iniciatyvos prisijungė net 50 Europos miestų, kurie dalyvaudami šioje akcijoje varžėsi, kas per visą gegužės mėnesį nuvažiuos daugiausiai kilometrų. Šio projekto tikslas – paskatinti žmones kelionei į darbą ar įvairius susitikimus dažniau rinktis dviratį, daugiau judėti ir leisti pailsėti miesto plaučiams.

Visuomenės sveikatos specialistai vertina dviratį kaip vieną iš sveikiausių transporto priemonių gerai žmogaus savijautai užtikrinti, nes dviračiu važiuoti yra ne tik smagu, bet ir naudinga. Kad būtumėme sveiki ir nestokotumėme gerų emocijų Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras jau ketvirtą kartą ragina uostamiesčio gyventojus aktyviai dalyvauti tarptautiniame projekte „Europos dviračių iššūkis 2017“.

Europos dviračių iššūkis – didžiausias miesto dviratininkų mėgėjų konkursas, kuris vyksta kasmet gegužės 1-31 d. Norintiems dalyvauti reikia prisijungti prie savo miesto komandos, sekti savo dviračiu nuvažiuotą atstumą su „Naviki“ programėle. Sudaryti atskiras komandas ir su dar didesniu energijos užtaisu įsilieti į projektą kviečiamos įvairios Klaipėdos įmonės, įstaigos ir organizacijos.

Daugiau informacijos galėsite rasti Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro internetinėje svetainėje arba http://www.cyclingchallenge.eu/lt bei tel.: 8 612 30179; (8 46) 234067. Sekite informaciją ir laukite naujienų!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gedasst

Gedasst portretas
Organizatoriai patys matyt nemina, kad tiek org klaidų daro.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių