Aiškėja, kokie renginiai kitąmet drebins uostamiesčio areną

Klaipėdos savivaldybėje jau baigiamas sudėlioti kitų metų renginių, nemokamai vyksiančių uostamiesčio arenoje, kalendorius.

Klaipėdos savivaldybėje jau baigiamas sudėlioti kitų metų renginių, nemokamai vyksiančių uostamiesčio arenoje, kalendorius.

Koncesijos sutartyje tarp Klaipėdos savivaldybės ir arenos valdytojų numatyta, jog šie per metus turi leisti keturias dienas savivaldybei sporto ir pramogų kompleksu naudotis nemokamai. Kitaip tariant, joje organizuoti renginius ir nemokėti nuomos, kuri už dieną siekia keliasdešimt tūkstančių litų.

Šiemet savivaldybė visas jai skirtas dienas renginiams arenoje jau išnaudojo.

Klaipėdos arenoje buvo minima Kovo 11-oji, organizuota Vydūno tarptautinė konferencija apie sveiką gyvenseną, surengta Pasaulio lietuvių sporto žaidynių atidarymo šventė. Visi šie renginiai bus nemokami.

Dar viena diena padovanota Klaipėdos "Neptūnui", kuris visus savo sirgalius nemokamai pakvietė į vienerias Vieningosios lygos varžybas, nors jos ir nebuvo lemiamos.

"Šiemet buvo tokios paraiškos, jos ir buvo patenkintos. Aišku, sulaukėme pageidavimų, jog savivaldybė leistų Klaipėdos arenoje organizuoti komercinius renginius, tačiau už juos nuomos nereikėtų mokėti. Tačiau tokiems prašytojams buvo atsakyta neigiamai, nes taip ir yra numatyta, kad savivaldybė savo dienas Klaipėdos arenoje gali naudoti organizuoti tuos renginius, į kuriuos galima patekti nemokamai", – aiškino Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjo pavaduotojas Edvardas Simokaitis.

Kitų metų renginių "tinklelis" per savivaldybei priklausančias dienas Klaipėdos arenoje taip pat jau beveik sudėliotas.

Joje vyks Vasario 16-osios šventė. "Ji bus grandiozinė – pasirengimas Pasaulio lietuvių dainų šventei", – intrigavo Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyriaus vedėjas Narūnas Lendraitis.
Klaipėdos arenoje klaipėdiečiai kitais metais bus pakviesti švęsti dar vienos valstybinės šventės – Kovo 11-osios. Per ją numatoma surengti labdaros koncertą, tačiau jo detalės dar nėra tiksliai žinomos.

Likusias dvi dienas Klaipėdos arenoje numatoma skirti švietimo bendruomenei.

Klaipėdos savivaldybės Švietimo skyrius pateikė paraišką, kad didžiausioje uostamiesčio erdvėje po stogu vyktų Rugsėjo 1-osios šventė.

Jis taip pat pageidavo, kad arenoje būtų surengta Mokinių mokomųjų bendrovių mugė. Ji turėtų vykti keturias vasario dienas.

"Tačiau visų keturių dienų šiai mugei tikrai negalime atiduoti, todėl teks išsirinkti vieną dieną. Detalės vis dar derinamos", – teigė E.Simokaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mbt shoes for cheap

mbt shoes for cheap portretas
mtb Aiškėja, kokie renginiai kitąmet drebins uostamiesčio areną | KaunoDiena.lt

atisbodot

atisbodot portretas
Drebinat, Purtot, valgyt neturi tauta, o dainos apie ka bus? padek viespatie pragyvent is minimumo? is zinomo autoriaus kubiliaus?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių